Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 18.04.2012.
00:38
Večernje novosti A

Novi Beograd: Ubijen član Kekinog klana

U klasičnoj "sačekuši", u utorak oko 21 čas, na parkingu solitera u Ulici Jurija Gagarina 219 u Novom Beogradu, iz vatrenog oružja ubijen je Vujadin Pejanović (34).

Blok 45 u Novom Beogradu: Mesto ubistva Vujadina Pejanovića
 

Kako pišu beogradske "Večernje novosti", ubistvo se dogodilo u trenutku kada je Pejanović izašao iz kafića "Kej largo" i uputio se ka "opelu" (BG-172-XY). U trenutku kada je otvorao vrata vozila, iznenada, ispred njega pojavio se nepoznati napadač sa oružjem u rukama. Tom prilikom atentator je u Pejanovića ispalio nekoliko hitaca u glavu i grudi, a potom pobegao u nepoznatom pravcu. Zadobijene rane su bile fatalne.


Nekoliko gostiju restorana pokušalo je da pruži prvu pomoć Pejanoviću. Međutim, on nije davao znake života, a i u međuvremenu je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je samo konstatovala smrt.


Pretpostavlja se da je reč o profesionalnom ubistvu, jer je jedan metak pogodio slepočnicu, a drugi prošao pravo kroz srce.


Kako nezvanično saznajemo, ubijeni Vujadin Pejanović, zvani Vule Balavi, od ranije je u poznat policiji, kao narkodiler iz novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke.


Pejanović je bio osumnjičen da je sa Ivanom Borovčaninom planirao atentat na tadašnjeg ministra Ministrstva unutrašnjih poslova Dragana Jočića i Milorada Veljovića, direktora policije.


Podsećamo, Kekinu grupu je formirao Dejan Stojanović, a uslov ulaska u grupu bio je da su članovi do sada već izvršili neko ubistvo ili pokušali nekog da ubiju. Grupa je više godina bila u sukobu sa grupom pokojnog Stevana Jezdimirovića zbog primata za teritoriju Novog Beograda. U tom sukobu bilo je na obe strane više mrtvih i ranjenih.


Kekina grupa bila je poznata po ubistvima, pokušajima ubistаva, silovanjima, razbojništvima, iznudama, ucenama, nasilničkom ponašanju, krađi vozila, vraćanje ukradenih kola uz otkup i krijumčarenje narkotika. Za većinu tih krivičnih dela podnošene su prijave koje nisu okončane presudama, a izvršioci su na slobodi.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.04.2012. 01:27
Korumpirano sudstvo sta vredi da policija zrtvuje zivot dok ih hapsi. kad ih sudije pustaju na slobodu dok se isti podrugljivo cere dok izlaze iz zatvora.......!
Sreda 18.04.2012. 08:11
Ништа боља ситуација са судовима и судијама није ни у унутрашњости, можда је још и гора. Лично знам код мене у Ваљеву пуно примера где разноразни олош са више десетина кривичних пријава слободно шета градом, јер их судије ослобађају уз тривијално објашњење. Судство у Ваљеву је легло корупције и криминала. Полиција је у расулу, пуна зеленаша и нарко дилера,а грађани Ваљева су свакодневно угрожени од свакојаког олоша. Иако су у Ваљеву постављене многобројне камере, полиција није у стању ни да реши тривијалне случајеве,свакодневног ломљена излога на радњама грађана, а камоли крупнија дела.
Sreda 18.04.2012. 10:01
Шта!? Откуд сад то? Зар у Србији није завршен обрачун са криминалом? Остало је само да се заврши обрачун са корупцијом!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online