Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 17.03.2012.
14:51
Alo A

Pijanistkinja umrla tokom seksa sa drvosečom!

Drvoseča B. K. (33) iz okoline Smedereva koji je uhapšen pre nekoliko dana zbog sumnje da je u stanu u Beogradu tokom seksualnog odnosa udavio Beograđanku S. V. (48), profesorku klavira, oslobođen je optužbi jer se ispostavilo da je žena umrla prirodnom smrću, saznaju beogradski mediji.

Foto: ilustracija
 

- Ja sam je ubio. Volim da u toku seksualnog odnosa držim ženu za podbradak. Ja sam je ugušio i mislim da je zato umrla - ovim rečima počeo je svoju priznanje B. K. u beogradskoj policiji.


Međutim, rezultati obdukcije su pokazali da je nesrećnoj ženi pozlilo tokom odnosa i da nije umrla od povreda nanetih tokom vođenja ljubavi, što je iznenadilo i samog momka. Obducent je u svom izveštaju naveo da smrt nije prouzrokovana stiskom za podbradak.


Prema našim saznanjima, B. K. je u policiji ispričao da je S. V. našao preko oglasa u kojima je ona nudila seksualne usluge. Kada mu je bukvalno umrla u naručju, bio im je to treći susret. I prethodna dva susreta isto je ženu držao za podbradak. Na saslušanju nije mogao da objasni zašto nije pomogao svojoj partnerki već je pobegao kada je video da će žena izdahnuti.

- On je i sam policiji rekao da je ženi pozlilo, ali nije znao od čega. Uplašen, ostavio ju je nagu da leži i pobegao zajedno sa njenim mobilnim telefonom kako bi zavarao trag. Beživotno telo žene u stanu na krevetu našla je njena drugarica i pozvala policiju i Hitnu pomoć - objašnjava izvor.


Ovo je svakako jedinstven slučaj da istražni sudija pusti na slobodu čoveka koji je priznao ubistvo. Dugo je trebalo Borisu da shvati da nije odgovoran za smrt svoje partnerke, koju je tokom seanse čvrsto držao za podbradak jer jedino tako može da doživi vrhunac sa ženom dok vode ljubav.


B. K. je posle incidenta nastavio da živi u kući nadomak Smedereva, a posle svega što mu se dogodilo, promeniće način vođenja ljubavi.

POVEZANE VESTI

Subota 17.03.2012. 15:08
ajd sve...al sto je ostavi bez pomoci.....i pobeze ko....p.
Subota 17.03.2012. 17:22
Вест ми личи на добру забаву... Као да је са "њуз-нета"...
Subota 17.03.2012. 15:04
Ne treba biti Herkul Poaro da bi se resio ovaj slucaj. Ono veliko B. je Boris, ako se pazljivo cita tekst, a veliko K., je ocigledno ubica, (ipak je bolje k. zakljucujem). Jedino ostaju misteriozni vrhunac, i njegova veza sa klavirom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online