Subota 17.03.2012.
14:51
Alo

Pijanistkinja umrla tokom seksa sa drvosečom!

Foto: ilustracija
 

- Ja sam je ubio. Volim da u toku seksualnog odnosa držim ženu za podbradak. Ja sam je ugušio i mislim da je zato umrla - ovim rečima počeo je svoju priznanje B. K. u beogradskoj policiji.


Međutim, rezultati obdukcije su pokazali da je nesrećnoj ženi pozlilo tokom odnosa i da nije umrla od povreda nanetih tokom vođenja ljubavi, što je iznenadilo i samog momka. Obducent je u svom izveštaju naveo da smrt nije prouzrokovana stiskom za podbradak.


Prema našim saznanjima, B. K. je u policiji ispričao da je S. V. našao preko oglasa u kojima je ona nudila seksualne usluge. Kada mu je bukvalno umrla u naručju, bio im je to treći susret. I prethodna dva susreta isto je ženu držao za podbradak. Na saslušanju nije mogao da objasni zašto nije pomogao svojoj partnerki već je pobegao kada je video da će žena izdahnuti.

- On je i sam policiji rekao da je ženi pozlilo, ali nije znao od čega. Uplašen, ostavio ju je nagu da leži i pobegao zajedno sa njenim mobilnim telefonom kako bi zavarao trag. Beživotno telo žene u stanu na krevetu našla je njena drugarica i pozvala policiju i Hitnu pomoć - objašnjava izvor.


Ovo je svakako jedinstven slučaj da istražni sudija pusti na slobodu čoveka koji je priznao ubistvo. Dugo je trebalo Borisu da shvati da nije odgovoran za smrt svoje partnerke, koju je tokom seanse čvrsto držao za podbradak jer jedino tako može da doživi vrhunac sa ženom dok vode ljubav.


B. K. je posle incidenta nastavio da živi u kući nadomak Smedereva, a posle svega što mu se dogodilo, promeniće način vođenja ljubavi.

2024 © - Vesti online