Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 03.03.2012.
01:26 >> 13:53h
RTS A

Na Pančevačkom putu u udesu poginule dve rođene sestre

Dve rođene sestre Milena R. (28) i Ljiljana R. (23), poginule su u petak nešto pre ponoći u stravičnom sudaru na Pančevačkom putu kod hale "Progres"! Još jedan muškarac i žena teško su povređeni i u kritičnom stanju kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.

 
Foto: Arhiva

Kako piše beogradski "Pres", nesrećne devojke su se nalazile na zadnjem sedištu plavog BMW-a koji je iz pravca Pančeva vozio ka Beogradu brzinom od oko 200 kilometara na sat. Pored njih, na zadnjem sedištu, bila je Jadranka J. (23), dok je automobilom upravljao Predrag B. (34), a na mestu suvozača sedeo K. M. (34). Njihov automobil je pre sudara nekoliko puta prošao kroz crveno svetlo, a vozač je, prema nezvaničnim informacijama, bio u alkoholisanom stanju.


Na raskrsnici kod "Progresa" on je naleteo na crvenog "juga" (PA 029-RV), kojim je upravljao Predrag F. (37). Od siline udarca "jugo" je bukvalno prepolovljen, a prednji deo završio je čak 30 metara dalje od zadnjeg. BMW se, na drugoj strani, odbio i zadnjim delom udario u banderu kraj puta. Milena i Ljiljana su odmah preminule, a Jadranka J. i Predrag F. zadobili su brojne povrede glave i drugih delova tela. Predrag B. i K. M. prošli su samo sa lakšim povredama.


- Nisam video uopšte šta se desilo, samo sam osetio kada je pored mene prohujao jedan automobil. Sekundu kasnije čuo sam stravičan udar. Ne mogu da shvatim da neko može tolikom brzinom da vozi, i to po mraku - rekao je za "Pres" vozač kamiona koji se zatekao u blizini dela Pančevačkog puta gde se dogodila tragedija.


Ubrzo su tamo stigle i brojne policijske patrole i ekipe Hitne pomoći, koje su zatekle jeziv prizor. Komadi stakla, plastike i drugih delova automobila bili su razbacani svuda naokolo, a pored smrskanog BMW-a ležala su tela poginulih devojaka. Milena je nedavno, kako piše "Pres", diplomirala na Pravnom fakultetu, pa je sinoć sa sestrom i svojim društvom krenula iz Pančeva za Beograd da proslave diplomu.


Jadranka J. i Predrag F. su u besvesnom stanju prevezeni na odeljenje reanimacije beogradskog Urgentnog centra. Zbog uviđaja, saobraćaj na ovoj deonici u smeru ka Beogradu bio je u prekidu više od sat vremena.

POVEZANE VESTI

Subota 03.03.2012. 06:43
Sta reci na ovo...? Za ovakve vozace treba ponovo da se uvede smrtna kazna... Na pancevackom putu, po mraku, voziti 200 na sat... No Coment...Ljudska glupost i neodgovornost nema kraja.
Subota 03.03.2012. 08:30
Jezivo sta reci...ovog puta za volanom nije balavac koji mozda i nema dozvolu vec odrastao covek koji bi trebao da bude svestan svojih postupaka...osim toga zar nije bilo vidljivo da je pijan s obzirom da su se vracali sa proslave?...Vise puta sam sa zurke pesice isla ako nemam za taksi a ne bi sela sa pijanim covekom u auto...sve je sad kasno..poginule su dve mlade zene ovi povredjeni su unakazeni za ceo zivot ako uopste ostanu zivi a ne kaze se dzabe "budale i Bog cuva"...ovaj nesretnik ostade nepovredjen...hoce li on u stvari ako ima savesti ipak biti kaznjen gorom kaznom od smrti..da nema nikad miran san...
Subota 03.03.2012. 12:43
Vreme je posta, a mnogi to ne postuju. Proslavlja se skromno. Zao mi je mladih devojaka, veoma mi je zao. Zar mi Srbi ni svoj pravoslavni post ne postujemo? Zar taj alkohol, droge i druga zadovoljstva nismo u stanju bar za vreme Velikog posta da ostavimo? Veliko nepostovanje prema Gospodu koji je svoju krv prolio za nas i nase spasenje. Sve u svemu - zalosno. Zbog naseg neznanja ili nezainteresovanosti nas prate nesrece...Okrenimo se Bogu sa velikim pokajanjem.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online