Subota 03.03.2012.
01:26 >> 13:53h
RTS

Na Pančevačkom putu u udesu poginule dve rođene sestre

 
Foto: Arhiva

Kako piše beogradski "Pres", nesrećne devojke su se nalazile na zadnjem sedištu plavog BMW-a koji je iz pravca Pančeva vozio ka Beogradu brzinom od oko 200 kilometara na sat. Pored njih, na zadnjem sedištu, bila je Jadranka J. (23), dok je automobilom upravljao Predrag B. (34), a na mestu suvozača sedeo K. M. (34). Njihov automobil je pre sudara nekoliko puta prošao kroz crveno svetlo, a vozač je, prema nezvaničnim informacijama, bio u alkoholisanom stanju.


Na raskrsnici kod "Progresa" on je naleteo na crvenog "juga" (PA 029-RV), kojim je upravljao Predrag F. (37). Od siline udarca "jugo" je bukvalno prepolovljen, a prednji deo završio je čak 30 metara dalje od zadnjeg. BMW se, na drugoj strani, odbio i zadnjim delom udario u banderu kraj puta. Milena i Ljiljana su odmah preminule, a Jadranka J. i Predrag F. zadobili su brojne povrede glave i drugih delova tela. Predrag B. i K. M. prošli su samo sa lakšim povredama.


- Nisam video uopšte šta se desilo, samo sam osetio kada je pored mene prohujao jedan automobil. Sekundu kasnije čuo sam stravičan udar. Ne mogu da shvatim da neko može tolikom brzinom da vozi, i to po mraku - rekao je za "Pres" vozač kamiona koji se zatekao u blizini dela Pančevačkog puta gde se dogodila tragedija.


Ubrzo su tamo stigle i brojne policijske patrole i ekipe Hitne pomoći, koje su zatekle jeziv prizor. Komadi stakla, plastike i drugih delova automobila bili su razbacani svuda naokolo, a pored smrskanog BMW-a ležala su tela poginulih devojaka. Milena je nedavno, kako piše "Pres", diplomirala na Pravnom fakultetu, pa je sinoć sa sestrom i svojim društvom krenula iz Pančeva za Beograd da proslave diplomu.


Jadranka J. i Predrag F. su u besvesnom stanju prevezeni na odeljenje reanimacije beogradskog Urgentnog centra. Zbog uviđaja, saobraćaj na ovoj deonici u smeru ka Beogradu bio je u prekidu više od sat vremena.

2024 © - Vesti online