Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 07.02.2012.
16:02
Pulsonline A

Ognjenu Koromanu preti zatvor

Prvo osnovno tužilaštvo, na osnovu prikupljenih dokaza o ovom slučaju, podiglo je optužnicu protiv Koromana i tereti ga za nasilno i nedolično ponašanje na sportskim priredbama.

Bivši fudbaler Crvene Zvezde i reprezentativac: Ognjen Koroman
 

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od jedne do osam godina zatvora, jer je kvalifikovano teškim povredama oštećenog Dukića, koji je od posledica batina dobio potres mozga i iščašen zglob. Suđenje u ovom slučaju je pred Prvim osnovnim sudom, a zakazano je za 21. februar.


Koroman i Dukić su svoje koškanje na terenu nastavili i neposredno posle meča, u tunelu koji vodi ka svlačionicama. Prema navodima tužilaštva, Ognjen Koroman je u tunelu stadiona “Marakana” najpre udario Dukića u vilicu, ali se na tome nije zaustavio.

“Kad se Dukić od posledica prvog udarca stropoštao niz stepenice, bivši reprezentativac udario ga je još jednom, a dalji sukob sprečili su ostali igrači. U lekarskom nalazu je konstatovano da je Dukić zadobio lakši potres mozga i iščašenje zgloba”, naveli su u tužilaštvu. Policija je nakon te tuče u bolnici napravila zapisnik i snimila fotografije Dukićevih povreda i ubrzo zatim podnela krivičnu prijavu zbog nasilja i nedoličnog ponašanja, na osnovu koje je nedavno tužilaštvo podiglo optužnicu.


Koroman je, s druge strane, ispričao da je on zajedno sa Dukićem pao niz stepenice i da je kasnije izgladio nesporazume sa njim.

“Posle koškanja na terenu došlo je do sukoba i u tunelu. Bili smo na stepenicama i obojica smo pali. Dukić se udario, uganuo je zglob. Ja sam bio srećniji u tom incidentu. Dukić je, na svu sreću, sada dobro. Delegacija Zvezde posetila ga je odmah posle utakmice u bolnici. Ja se još jednom izvinjavam Dukiću, kompletnoj sportskoj javnosti i Hajduku iz Kule. Izvinjavam se i Zvezdi”, rekao je tada Koroman.


Nakon izlaska iz bolnice Dukić je izjavio da ga Koroman nije prvi put napao u tunelu.

"Ipak, ako se Koroman i Zvezda ne budu korektno ponašali, sve ću ispričati. Imam blaži potres mozga, a ovo inače nije prvi put da imam problema s Koromanom. Pre godinu dana, kad je Zvezda gostovala u Kuli u poslednjem kolu, on je dobio crveni karton posle duela sa mnom. Takođe, pokoškali smo se u tunelu na ‘Marakani’ krajem prošle godine, ali su nas tada razdvojili. On ima 30 godina i stvarno mi nije jasno kako može sebi da dopusti da tako reaguje", rekao je Dukić nakon izlaska iz bolnice.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.02.2012. 18:35
Ovaj covek se uvek ponasao vrlo nesportski...primera njegovog idiotskog ponasanja ima na stotina...covek je jednostavno los...los je u fundamentu....verovatno sve to potice od ko zna kakvih frustracija...da se ja pitam,on odavno ne bi igrao fudbal....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online