Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 23.12.2011.
09:24
Press A

Izvršio 12 pljački, pa došao u policiju da preda plen

Aleksandar B. (24) iz Borče izvršio je 15 razbojničkih pljački, da bi se posle toga predao i vratio deo ukradenih para! Posle dva dana pritvora Aleksandar je pušten, da bi za smo nekoliko dana bio ponovo uhvaćen u pljački i definitivno uhapšen.

Doneo policiji plen i predao se, a istražni sudija ga pustio na slobodu

"U poslednjih mesec dana na području Borče izvršen je veći broj razbojništava i teških krađa u kojima je plen bio relativno mali. Dok je kriminalistička policija radila na rasvetljavanju ovih slučajeva, prošle nedelje u policijsku stanicu je došao Aleksandar B. (24) i predao se", rekao je sagovornik "Pressa" blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, mladić je došao u stanicu i pitao policajce da li znaju da je u Borči bilo više pljački, a onda je rekao da je on izvršilac. Tokom saslušanja detaljno je ispričao kako je počinio tri razbojništva preteći zaposlenima nožem i kako je 12 puta obio radnje ili koristeći nepažnju radnika krao novac. U policijsku stanicu je doneo i deo plena iz poslednje pljačke.


"Kod sebe je imao i novac za koji je rekao da je deo plena, a da je ostatak potrošio. Kada su ga pitali zašto se predao, rekao je da ga grize savest", kažu u policiji, i dodaju da mu je određen dvodnevni pritvor, posle čega je priveden istražnom sudiji koji nije hteo ni da ga sasluša već ga je odmah pustio na slobodu.

Posle puštanja na slobodu Aleksandar B. je ponovo krenuo u pljačku i to u blizini policijske stanice u Borči. Radnici je zapretio nožem i oteo dnevni pazar, a onda se dao u bekstvo. Kada je primetio veći broj patrola, nož i novac je sakrio kod Doma zdravlja, pa otišao u policijsku stanicu i rekao kako je primetio da se nešto dogodilo. Tada je rekao da je nevin, ali ga je jedna policajka prepoznala, posle čega je uhapšen.


Posle pronalaska noža sa njegovim otiscima i novca, Aleksandru B. je ponovo određen pritvor, ali se u policiji plaše da će on ponovo biti pušten na slobodu i da će nastaviti da pljačka kao i do sada.

POVEZANE VESTI

Petak 23.12.2011. 09:53
Pa pljackanje je normalna stvar u ovoj drzavi,nacin zivota,.U takvoj sredini je decko odrastao. Kad ga je istrazni sudija pustio posle iskrenog priznavanja pljacki, samo je dobio potvrdu da se nije ponasao mimo *sveta*. A policija i ne sme da hapsi dok ne dobije odobrenje od EU,ili ne proveri da li je *glavonjin sin*
Petak 23.12.2011. 10:56
Ja sam bio kod komsiku na onoj i mene moja zena upeca i ja tada reko da necu vise da me sramota. Ali ja vec sutra sa komsiku ponovo znaci ko je sasta drogiran to mu i ostaje
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online