Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 02.11.2011.
13:34
Mondo A

Navijači Rada pretukli Deliju u školi

Ponovo je zbog pripadnosti različitim navijačkim grupama prolivena krv na ulicama Beograda.

Vatreni navijači FK Rad
 

Mladića (20) je brutalno pretukla grupa huligana u utorak oko 15.40 časova u dvorištu Medicinske škole na Zvezdari. Napadnuti mladić je sa teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar, gde je zbrinut.

Prema poslednjim informacijama, policija i dalje traga za počiniocima, koji su sa mesta događaja pobegli automobilom, pišu "Novosti".

Kako smo saznali od predstavnika policije, Jakovljević je sa još jednim prijateljem prelazio preko sportskog terena iza škole, gde su im, ispostavilo se, pet navijača FK Rad spremili sačekušu.

Kada su videli šta im se sprema, njih dvojica, inače navijači Crvene zvezde, počeli su da beže. Dok je njegov drugar uspeo da umakne, napadači, sve sa motkama, ciglama i noževima u rukama, sustigli su Jakovljevića na izlazu sa terena.

Oborili su ga na zemlju i potom počeli da ga udaraju po glavu i drugim delovima tela. Sve to primetio je školski policajac, počeo da trči za huliganima, ali su oni uspeli da dođu do automobila, crnog "ford fokusa" i da pobegnu.

"Udarali su me ciglom i motkama po glavi. Znam neke od njih odranije, ovo je zato što sam navijač Crvene zvezde, a oni Rada",ispričao je nadutog i krvavog lica, policiji, Jakovljević.

Kako se moglo čuti od očevidaca, napadači, svi sa kapljučama na glavi, na sebi nisu imali navijačka obeležja.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je došla do registarskih oznaka "ford fokusa" kojim su huligani utekli.

Po rečima Draga Jovanovića, portparola Urgentnog centra, povređeni mladić nalazi se na pregledu kod neurohirurga zbog težih povreda glave, ali je on van životne opasnosti.

Takođe, iako se spekulisalo da je Jakovljević izboden nožem, Jovanović je to demantovao za "Novosti".

POVEZANE VESTI

Sreda 02.11.2011. 13:53
zalosno
Sreda 02.11.2011. 14:46
Nije ta omladina kriva što nema zakona i što nisu socijalizovani na vreme od strane svojih roditelja,a pitanje je i kakvi su to njihovi roditelji. I onda se ovde žale i kukaju kako im decu ugrožavaju psi lutalice u školskom dvorištu,ali ekipa koja se lema brutalno kao da smo u Londonu,plus narkodileri,e to je nebitno,to je kul,tako treba,ja lažem i serem,oni to nisu videli,njihova deca nisu takva. Dete je na ulici,svidelo se to Vama ili ne,a od nas matorih zavisi kakav će izgled ta ulica imati.Jer,dete će pokupiti ponašanje sa ulice,kao što smo i mi,a mi smo imali neki izbor,narkos,roker,šmeker,bajker,oni danas imaju samo narkotike i kriminal,ili da budu žrtve.
Četvrtak 03.11.2011. 21:23
nisu to navijaci, to su huligani! navijac ide na utakmicu i navija za svoj klub, a huligani koji su ustvari gomila neizivljeniih iskompleksiranih balavaca sa deficitom mozga predstavljajuci se kao navijaci idu na utakmice samo da bi se tukli i palili i lomili stvari... to je strasno! zasto bi ikom normalnom razlog za prebijanje bilo to sto neko nosi obelezje drugog kluba?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online