Sreda 02.11.2011.
13:34
Mondo

Navijači Rada pretukli Deliju u školi

Vatreni navijači FK Rad
 

Mladića (20) je brutalno pretukla grupa huligana u utorak oko 15.40 časova u dvorištu Medicinske škole na Zvezdari. Napadnuti mladić je sa teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar, gde je zbrinut.

Prema poslednjim informacijama, policija i dalje traga za počiniocima, koji su sa mesta događaja pobegli automobilom, pišu "Novosti".

Kako smo saznali od predstavnika policije, Jakovljević je sa još jednim prijateljem prelazio preko sportskog terena iza škole, gde su im, ispostavilo se, pet navijača FK Rad spremili sačekušu.

Kada su videli šta im se sprema, njih dvojica, inače navijači Crvene zvezde, počeli su da beže. Dok je njegov drugar uspeo da umakne, napadači, sve sa motkama, ciglama i noževima u rukama, sustigli su Jakovljevića na izlazu sa terena.

Oborili su ga na zemlju i potom počeli da ga udaraju po glavu i drugim delovima tela. Sve to primetio je školski policajac, počeo da trči za huliganima, ali su oni uspeli da dođu do automobila, crnog "ford fokusa" i da pobegnu.

"Udarali su me ciglom i motkama po glavi. Znam neke od njih odranije, ovo je zato što sam navijač Crvene zvezde, a oni Rada",ispričao je nadutog i krvavog lica, policiji, Jakovljević.

Kako se moglo čuti od očevidaca, napadači, svi sa kapljučama na glavi, na sebi nisu imali navijačka obeležja.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je došla do registarskih oznaka "ford fokusa" kojim su huligani utekli.

Po rečima Draga Jovanovića, portparola Urgentnog centra, povređeni mladić nalazi se na pregledu kod neurohirurga zbog težih povreda glave, ali je on van životne opasnosti.

Takođe, iako se spekulisalo da je Jakovljević izboden nožem, Jovanović je to demantovao za "Novosti".

2024 © - Vesti online