Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 15.10.2011.
15:13
Blic A

Pas izujedao devojčicu i ženu u Zemun polju

Nešto pre podneva pas je napao devojčicu i ženu u beogradskom naselju Zemun polje, javlja "Blic". U Hitnoj pomoći kažu da je žena, u pokušaju da devojčicu odbrani od psa, zadobila četiri ugriza leve podlaktice.

Sve češći napadi pasa....: (Foto:Ilustracija)
 

Emina Gvozdanović (45), inače vlasnica psa mešanca, vodila je kuče na povocu sa kojeg se ono otrgnulo i napalo Anu Belak (15).

Pročitajte još:

* Čopor pasa lutalica napao trudnicu

* Pitbul odgrizao devojčici uho

"Poziv smo primili u 11.29 sati. U Ulici Andrije Habuša, kod broja 35, zbrinuli smo ženu sa povredama nadlaktice, od ujeda psa, i prevezli je u Infektivnu kliniku", kaže dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći i dodaje da je devojčica privatnim automobilom prebačena u Institut za majku i dete u Novom Beogradu.

Portparol Instituta za majku i dete dr Radoje Simić potvrdio je da je 15-godišnja devojčica primljena u tu zdravstvenu ustanovu.

"Ima rane po ruci i kolenu koje su joj ušivene. Reč je o lakšim telesnim povredama, i ona će biti puštena na kućno lečenje, uz terapiju antibioticima", rekao je dr Simić.

Čopor od sedam pasa napao ženu na Zvezdari

Još jedan napad pasa dogodio se juče, ovaj put u beogradskom naselju Zvezdara. Prema informacijama iz policije, u Pančinoj ulici, kod broja 1, u blizini OŠ "1.300 kaplara", sedam pasa lutalica napalo je Draganu Dimitrijević (36) nanevši joj lakše telesne povrede. Ona je zadobila ujede po rukama i nogama, a rane su joj zbrinute u KBC "Zvezdara".

POVEZANE VESTI

Subota 15.10.2011. 15:27
Ovo je smišljena hajka na pse u BGD,da se proglase za persone non grata koje treba uništiti. Kao neko ko dobro poznaje pseću psihologiju,znam da napadaju kad su ugroženi,ili kad ih neka osoba podseća na nekoga ko ih je nekada povredio.Veoma veliki uticaj ima i vlasnik i okruženje u kome se pas nalazi,tako da je sasvim normalno da pas koji živi sa ciganima i trči za njima po kontejnerima,bude kivan na belce i da ih miris nas belih iritira,i obrnuto. Vučko je uvek bio nakostrešen u blizini obojenih. Postoje i psihotični i neuravnoteženi psi,npr pit bulovi i tako te američke kreacije bolesnih umova koji umišljaju koješta pa se uz pomoć nauke igraju prirode i Boga.
Nedelja 16.10.2011. 10:49
Није ми јасно шта раде шинтери.Те џукеле треба по кратком поступку.Заштићенији су од људи.Мука ме ухвати када видим да им још џемпере и мајице обуку.Страшно.Овога пса што је изуједао недужне пролазнике ликвидирати јавно а власника у затвор.
Subota 15.10.2011. 18:33
Докле више?! Зар треба неко да изгине да би се нешто предузело. Докле више да газде тих паса слободно пуштају на улицу своје џукеле или шетају градом на повоцу без корпе. Кривицу сносе газде тих џукела, који се нешто курче на улици како имају расно куче, а овамо... И још нешто, ретко ко чисти са својим љубимцем кад се овај унереди по граду, што је па тек срамота.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online