Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 15.10.2011.
15:13
Blic A
Nešto pre podneva pas je napao devojčicu i ženu u beogradskom naselju Zemun polje, javlja "Blic". U Hitnoj pomoći kažu da je žena, u pokušaju da devojčicu odbrani od psa, zadobila četiri ugriza leve podlaktice.
Subota 15.10.2011.15:27
Ovo je smišljena hajka na pse u BGD,da se proglase za persone non grata koje treba uništiti. Kao neko ko dobro poznaje pseću psihologiju,znam da napadaju kad su ugroženi,ili kad ih neka osoba podseća na nekoga ko ih je nekada povredio.Veoma veliki uticaj ima i vlasnik i okruženje u kome se pas nalazi,tako da je sasvim normalno da pas koji živi sa ciganima i trči za njima po kontejnerima,bude kivan na belce i da ih miris nas belih iritira,i obrnuto. Vučko je uvek bio nakostrešen u blizini obojenih. Postoje i psihotični i neuravnoteženi psi,npr pit bulovi i tako te američke kreacije bolesnih umova koji umišljaju koješta pa se uz pomoć nauke igraju prirode i Boga.
Subota 15.10.2011.19:33
"Hajka na pse u BG, psi persone,pseca psihologija ,pas ne voli belce, napadaju kad su ugrozeni"??? Devojcica,trudnica, ko je tu napadnut i ugrozen,van BG po tebi nema hajke na pse ili su u BG posebno ugrozeni. Pa slusaj stvarno je strasno sta prezivljavaju ti vasi ljubimci u BG a hocemo u EU.
Subota 15.10.2011.19:51
Da,znam da tebi izgleda čudno,jer nisi na tom intelektualnom nivou,ali životinje imaju ličnost. Konji,psi,krave,kornjače,da si dok si bio na selu imao dovoljno mozga da posmatraš ponašanje životinja shvatio bi to. Ja sam dete sa kaldrme,voleo sam selo,volim ga i dan danas.Ne stidim se da obujem gumene opanke i uđem u štalu,znam da koristim i kosu i oduvam livadu za dan,a posle toga sednem u Audi i nazad u BG. Ti bi u EU,ja ne bih,ali mene niko ne pita.I pre nego mi prokenjaš opet i pokušaš da budeš neki SRBENDA,nauči makar pravopis.Vi,Vaši,.... Srećan Vam put u EU.
Subota 15.10.2011.21:07
Ironija - pismeni ,posto su u ovoj zemlji svi zasticeni osim coveka i taj tvoj pas i buba mara i vuk i ostale ugrozene vrste osim coveka ,EU mi dodje kao narucilac svih tih gluposti i EU me zanima malo manje od prava tog tvog ugrozenog BG psa sto ne voli belce ili voli ...nije ni vazno ,piski komsinci ili ne piski .. nije ni to vazno ,a za onaj deo o selu svaka cast postujem ,onda bar treba da znas da je u ovoj drzavi jedina ugrozena vrsta seljak i jos jednom IRONIJA - "HOCEMO U EU"
Subota 15.10.2011.17:11
Нису криви пси, криви су власници. Из вести се лепо види да пас није имао корпу. Крива је комунална полиција која прима плату да седи по кафићима уместо да спроводи закон који би помогао и нама и псима. Пас мора имати корпу кад је на улици и поводац. Ухапсите власника и дебело га новчано казните, па му више неће пасти на памет да шета пса без корпе и тако ће пошдетети неко дете трамума и ожиљака. Још нисам видео да неки власник скљања керећа говна са плочника, ваљда мисли да је сасвим у реду да ми газимо по њима. Ово није хајка против паса, већ против двоножне стоке, која не поштује основне цивилизацијске норме. Комунална полицијо зарадите ваше плате! Довољно је да почнете да примењујете зак
Subota 15.10.2011.18:11
To što nisi video da neko čisti za svojim znači da između ostalog mene nisi video sa mojim psom u parku.Pre nekoliko dana sam na radiu slušao kako je novim zakonom dozvoljeno šetati psa bez korpe i povodca,doduše vest je na tom navodno prosrpskom radiu voditeljka pročitala na hrvatskom jeziku,ali nema veze,bitno da komunalci nemaju pravo da kazne vlasnika. I konji su zabranjeni na Dorćolu,ali ganci svakodnevno jezde konjskim kolima kroz ulicu a kljuse kenja,pa ja moram da pazim da ne ugazim u minsko polje. Za to bi trebalo da reaguju,ali na moj poziv rekoše da to nije njihova nadležnost!!!!! Hebo lud zbunjenog brate.
Subota 15.10.2011.18:33
Докле више?! Зар треба неко да изгине да би се нешто предузело. Докле више да газде тих паса слободно пуштају на улицу своје џукеле или шетају градом на повоцу без корпе. Кривицу сносе газде тих џукела, који се нешто курче на улици како имају расно куче, а овамо... И још нешто, ретко ко чисти са својим љубимцем кад се овај унереди по граду, што је па тек срамота.
Nedelja 16.10.2011.10:49
Није ми јасно шта раде шинтери.Те џукеле треба по кратком поступку.Заштићенији су од људи.Мука ме ухвати када видим да им још џемпере и мајице обуку.Страшно.Овога пса што је изуједао недужне пролазнике ликвидирати јавно а власника у затвор.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)