Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 22.09.2011.
06:18
Alo! A

Borko: Znam da hoće da me ubiju!

Kriminalne grupe sa Kosova naručile su likvidaciju Borka Stefanovića, šefa pregovaračkog tima Beograda sa Prištinom! Kako piše beogradski “Alo!“, motiv za atentat treba tražiti u činjenici da im ne odgovara da se za krizu na severu nađe rešenje, s obzirom na to da se mnogi materijalno okorišćavaju haosom u pokrajini!

Borislav Stefanović
 

- Postoje informacije da se organizuje atentat na Borka Stefanovića. Pored toga, juče se desio jedan incident koji je takva saznanja i potvrdio. Kada je Stefanović došao ispred motela u Leposaviću, gde odseda, zatekao je dvojicu Albanaca i dvojicu Srba kako sede i čekaju ga. Proverom je utvrđeno da su Albanci bivši borci OVK. Kosovska policija ih je ispratila u južnu Mitrovicu - rekao je za “Alo!“ dobro obavešteni izvor.

Stefanović nije iznenađen

Šef pregovaračkog tima Borko Stefanović nije bio iznenađen ovim našim saznanjima kada smo ga juče pozvali za komentar.


- Dobio sam i ja takve informacije i smatram da su realne. Krećem se po barikadama i znam da su mnogi ljudi zloupotrebljeni. Ne plašim se, ali mi je neprijatno jer vidim da postoje pokušaji da se naruši jedinstvo u narodu, što nam je jako potrebno - napominje Stefanović. On kaže da zbog ovih pretnji nije pojačao obezbeđenje.


- Ja ni nemam obezbeđenje, osim kada idem na Kosovo. Ne može me ništa zaustaviti da radim, kao i do sada, u interesu države i građana. Tako ću i nastaviti! - poručio je Stefanović za “Alo!“.


Podsetimo, ovo nije prvi put da se spominje moguća likvidacija šefa našeg pregovaračkog tima. Pre izvesnog vremena kontroverzni biznismen sa severa Kosova je pretio Stefanoviću, kao i ministru za KiM Goranu Bogdanoviću jer su, navodno, predstavnicima Kfora pomenuli njegovo ime, označivši ga kao mogućeg organizatora paljenja prelaza Jarinje.

Mirno rešenje - izbijanje para iz džepa kriminalcima

Kako ističe sagovornik lista “Alo!“, mnogim kriminalcima i biznismenima na Kosovu ne odgovara da se nađe mirno rešenje za Kosovo.


- Kriminalne grupe hoće da izvrše ubistvo Borka Stefanovića, jer je on čovek koji hoće da postigne dogovor s Prištinom i na taj način izbije pare iz džepa mnogim kriminalcima kojima odgovara haos na Kosovu - rekao je izvor beogradskog dnevnika.


Istovremeno, prema njegovim rečima, lokalni funkcioneri u Zvečanu, Zubinom Potoku i Kosovskoj Mitrovici dobili su uputstva svojih stranačkih lidera da se ne sastaju sa Borkom.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 22.09.2011. 06:26
Jos jedna "zrtva" velikog DS uma koji izludjuje narod, kojem gori pod nogama,od njihovih usijanih glava. Jos jedan dokaz da misle da su Srbi ogranicen narod koji ne zna da se iza cela nalazi mozak, i da ne znaju da Zuti u srbskim kolevkama ljuljaju siptare.
Četvrtak 22.09.2011. 12:56
mali je prolupao. samo prenosi sta mu tiranin kaze, jedino ako belo nije vracao pri povratku na dedinje a ostao kratak...
Četvrtak 22.09.2011. 08:20
NECA GA UBITI NEMA NIKO KORIST
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online