Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 27.08.2011.
05:29
Blic A

Nišlija izboden nožem u srce

Nišlija Dragan Dukić (26), radnik obezbeđenja u kafeu ”Reka”, ubijen je ubodom noža u srce juče oko 4.15 časova u bašti kafića ”Klinika“ u Niškoj tvrđavi, gde je posle posla svratio s društvom. Njega je nožem u srce ubo sugrađanin Nikola R. (24), koji je uhapšen 12 sati posle zločina.

Dragan Dukić sa sestrom Jelenom
 

Kako piše beogradski ”Blic”, zločin se dogodio dok je Dukić s društvom prilazio bašti ”Klinike“ koja je na platou iznad rimskih termi u Tvrđavi. Tu je izbila svađa između njega i osumnjičenog Nikole R.


U porodici Dukić još ne mogu da veruje da je neko napao Dragana. U dvorištu porodične kuće rodbina i prijatelji objašnjavaju da je Dragan bio dobar mladić, koji se posle razvoda roditelja brinuo o sestri Jeleni i bolesnom dedi. Sestra i ujak Blagomir Velojić kažu da još ne znaju šta se desilo u Tvrđavi.

- S Draganom smo se poslednji put videli preksinoć, oko 19 časova. Odvezao me je kolima do momka i rekao mi da je kupio sendvič. Otišao je na posao, u ”Reku“. Pitao me da li ću dođem sa društvom jer je nastupao Nenad Knežević - Knez. A onda me je ujutro pozvala rođaka i javila mi da mi je brat ubijen. Ne znam šta se desilo. Bio je pravi stariji brat - kaže Jelena.

Ujak Blagomir kaže da ne zna motiv ubistva, ali da je posao kojim se ubijeni mladić bavio mogao da ga dovede u sukob sa nekim.


- Ovo je velika tragedija. Ugašen je jedan mladi život. On se zaposlio kao obezbeđenje u kafiću da bi se brinuo o porodici i radio je svoj posao savesno. Moguće da je tako došao u sukob s nekim - kaže Velojić.


U kafeu ”Klinika“ u čijoj se bašti dogodio zločin juče nisu bili raspoloženi za razgovor. Jedan od zaposlenih rekao je da su se ubijeni i napadač prvi put sreli te večeri u kafiću i da su se odmah posvađali.


Policija je na informativni razgovor privela 20 radnika i gostiju, ali navodno niko od njih nije video šta se tačno dešavalo.


Policija je u niškoj Episkopskoj ulici, u opštini Palilula, neposredno posle ubistva našla nož sa tragovima krvi. Sve dok se DNK analizom ne utvrdi da li je u pitanju krv Dragana Dukića, ne može se reći da li je njime počinjeno ubistvo. Policija, kako saznajemo, ispituje i da li je Nikola R. imao saučesnike, jer određeni dokazi prikupljeni sa mesta zločina govore da ij je bilo.

POVEZANE VESTI

Subota 27.08.2011. 11:08
To je vrlo tragicna vest i jos vise je zalostno posto je umro tako mlad fin i vredan momak koji se brinuo o familiji , al nazalost bolesnika ima previse okolo a nastradaju uglavnom dobri ljudi . I mene ponekad uhvati da bi se pobio sa nekim koji mi je nesto ruzno napravio al se uvek povucem uvatim vazduh prespavam pa sam drugi dan bolje volje jer nikad ne znas sta bi se moglo desit kakva tragedija recimo pa da se posle cita u crnoj hroniki o tome .
Subota 27.08.2011. 08:44
Za divljake nema "obezbedenja".
Subota 27.08.2011. 09:55
Opštenarodno nezadovoljstvo, nesigurnost, frustracije ne mogu biti izgovor za ubistvo mladića,ali svakako jesu okidač za netrpeljivost koja u datom tenutku mogu dovesti do ovakve tragedije. Iskreno govoreći, i sam sam toliko puta bio "na ivici" živaca da je sreća što se nisam zakačio s nekim jer bi se loše proveo. Njih dvojica su izleda bili istovremeno negativno naelektrisani. Saučešće Dukićima...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online