Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 13.02.2014.
12:38
M. T. A

Zaklan iz obesti

Tragedija u kojoj je svirepo ubijen Vuk Stojiljković (21), student treće godine medicine, a za koju je osumnjičen Dimitrije S. (20), podigla je ceo Niš na noge. Nesrećni mladić je već sahranjen.

Foto: Ilustracija
 

Sukob je tinjao već godinu i po dana, od kada je Dimitrije S. izazvao Vuka zbog navodnog poprekog pogleda. A navodi se i da su se u to vreme potukli zbog neke devojke.

Kobne noći Vuk je sedeo u kafiću sa devojkom, kada je prišao Dimitrije S. koji je u istom lokalu bio sa svojim društvom. Kao što smo pisali, pozvao je Vuka napolje i bez upozorenja izvukao nož i izbo ga. Teško povređeni Vuk se doteturao na drugu stranu bulevara, gde se srušio. Tu ga je nekoliko minuta kasnije pronašla drugarica u samrtnom ropcu i lokvi krvi. Svi pokušaji reanimacije na licu mesta i u Kliničkom centru bili su, na žalost, uzaludni.

Prevario prijatelja

Za Dimitrija S. u policiji kažu da da do sada nije imao ozbiljnije sukobe sa zakonom. Sin je poznatog niškog biznismena.
Uhapšen je i Miloš S, sin niškog hotelijera, koji je posle ubistva do kafića i odneo jaknu i mobilni telefon ubice. Protiv njega nije najavljena prijava, pošto ga je Dimitrije S. poslao po stvari, a da Miloš S. nije znao za zločin.

U Institutu za sudsku medicinu potvrđeno je da su sve povrede grudi, trbuha i slabina koje je Dimitrije S. naneo Vuku bile teške, ali svireposti tu nije bio kraj, već je zanemoglom Vuku je prerezao vrat.


Nož na sklapanje sa sečivom od desetak centimetara nađen je u kontejneru blizu mesta zločina. Dimitrije S. uhapšen je nekoliko sati posle zločina u selu Mramor. Za Vuka na svakom koraku može se čuti da je bio miran i veoma dobar i vaspitan mladić u čijem indeksu su samo desetke. Njega i dvojicu braće podigla je samohrana majka Mirjana.


Ona je nema od bola dok u stan dolaze prijatelji i rođaci. Došla je i Vukova devojka koja se iznenada onesvestila.


- Takva je otkad je našla Vuka u lokvi krvi. Povremeno dolazi k sebi, ali nerazgovetno govori. Plašimo se da će srce da joj pukne od bola - kaže rođaka.
Vukov deda Dragan Jovanović kaže da je mladić izašao da se odmori od učenja, budući da je u utorak trebalo da polaže ispit.


- Otišao je da se nađe s devojkom. Mlađi unuk mi je prvi javio da je Vuk izboden. Otrčali smo u bolnicu, mislili smo da ga operišu, a on je već bio mrtav - priča kroz suze očajni deda.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 13.02.2014. 15:26
Ubicu ovog nesretnog mladića jednako tako IZ OBJESTI bi trebalo objesiti na glavni gradski trg i to za noge.....pa da visi tako i da umire polagano !!!
Četvrtak 13.02.2014. 19:46
Dovoljno je raspitati se otac jednog od njih vlasnik hotela ko je i kako je novac zaradio i sta onda ocekivati od dece,strasno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online