Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 09.03.2011.
05:50
Đ.B. A

"Hapsilo me 40 specijalaca"

"Sada sam dobro. Žena i deca ne mogu da me se nagledaju, a kuća nam je puna prijatelja koji su uz mene". Ovako, još vidno uzbuđen počinje svoju ispovest za "Vesti" Živojin koga je oko 40 specijalaca sa fantomkama u subotu oko 22 sata uhapsilo u njegovoj porodičnoj kući u kojoj živi sa suprugom Ubavkom i decom Milošem (18), Milicom (16) i petogodišnjim Miroslavom.

Pucnjava se dogodila nedaleko od Gnjilana

 

Stojković je uhapšen pod optužbom da je umešan u ubistvo albanskog dečaka L. M. (14) iz Ugljara, koji je ubijen kada se, nakon seče drva, sa ocem vraćao iz šume.
 

- Sa porodicom i nekolicinom rođaka i prijatelja tradicionalno smo slavili "Pročku", početak Uskršnjeg posta. Oko deset uveče odjednom je upalo oko 40 naoružanih specijalaca sa fantomkama i oružjem na gotovs. Supruga i deca su se jako uplašili i počeli da plaču i zapomažu, ali je policija prema meni bila korektna. U pritvoru me nisu maltretirali i davali su mi hranu i vodu - priča čovek koji je nedužan završio u zatvoru.
 

Meštani kažu ga je neko od Albanaca iz susednog sela spomenuo kao najsumnjivijeg.
 

- Celog tog dana sam bio sa svojima u selu i o tome mogu da posvedoče sve komšije. Kada je u ponedeljak, oko 15 časova, policija završila sa ispitivanjem i ustanovila da nisam kriv, jedan od njih mi je rekao: "Idi sad, teši porodicu" - veli Stojković, kome je 1999. godine u rodnoj kući u selu Lipovica ubijen otac, a napadači do danas nisu otkriveni.
 

- Uvukao se strah kod svih nas u selu. Plaše se da će u sred noći policija i kod njih upasti i optužiti ih za nešto. Ne znam šta da radimo - zaključuje Živojin Stojković.

Podsetimo, pravosudne vlasti u Gnjilanu oslobodile su, zbog ndostatka dokaza, Živojina Stojkovića iz sela Pasjane, uhapšenog zbog sumnji da je ubio dečaka Ljeutrima Musljiua kada se sa ocem i grupom drugih ljudi vraćao iz seče drva.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.03.2011. 06:24
Kakvi bre specijalci bre?Dal si zdrave pameti?Sram te bilo bre,teroriste nazivaš specijalcima i daješ im legitimitet.Bili dobri prema tebi,zoveš ih policija?Pravosudni organi?Gadim se idiote jedan na tvoju izjavu.Pozdravi onog rođaka u parlamentu ućk koji sedi sa teroristima,crknite svi zajedno.
Sreda 09.03.2011. 18:18
OK,jesam preterao,izvinjavam se,razumem da je čoveku prvo porodica na prvom mestu.Ali ostaje da to nisu nikakvi specijalci i pripadnici organa zakona,već obični teroristi sa crnim kapuljačama.Nikakvu njihovu ustanovu ja ne priznajem nikako drugačije već kao terorističku organizaciju.Makar ja bio jedini čovek na planeti koji će na njih tako gledati.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online