Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 04.03.2011.
04:53 >> 10:46h
Press A

Katarina Ostojić Kaja pretučena

Pop pevačicu Katarinu Ostojić u četvrtak ujutru brutalno su pretukla dvojica mladića ispred kluba ''Hipnotik". Kaja prebačena u Urgentni centar, gde su joj konstatovali potres mozga i lakše povrede na telu, pišu beogradski mediji.

Kako ''Pres'' saznaje, do napada je došlo oko četiri sata ujutru kada su Kaja i njen prijatelj krenuli kući. Na njih su u tom trenutku nasrnula dva nepoznata mladića, koja su prethodno u klubu pokušala da poljube zgodnu pevačicu.

Sada sam u redu: Katarina Ostojić
 

- Kaja je u sredu uveče nastupila u klubu ''Mistik" i na poziv prijatelja nakon završene svirke otišla je u klub ''Hipnotik". Njen prijatelj, pevač Adil, te noći je nastupao tamo i ona mu se pridružila na bini otpevavši nekoliko pesama. Nakon toga, nepoznati mladić joj je prišao i pokušao da je poljubi, što je ona odbila i nakon samo nekoliko minuta odlučila da napusti klub - kazao je izvor beogradskih novina.

- Drama je nastala na izlazu iz kluba, jedan od mladića nije odustajao od namere da poljubi Kaju, a kako se ona ne kreće sa telohraniteljima, računala je na pomoć obezbeđenja ''Hipnotika". Uprkos tome, niko od njih nije našao za shodno da njoj i njenom prijatelju priskoči u pomoć, već su mirno gledali kako se sami obračunavaju sa pijanim mladićima. Mladići su krvnički pesnicama udarali Kaju, usput je vređajući i nazivajući je pogrdnim imenima - dodao je on.

Kako piše list, pop pevačica sa vidnim povredama uspela je da se skloni u ćošak, dok su pijani mladići pretili da će joj presuditi nožem, a zatim su uz bujicu psovki napustili klub. Vidno potresena, Kaja je otišla u Urgentni centar gde su joj konstatovali potres mozga i lakše telesne povrede.

O svemu što se dogodilo obaveštena je i policija koja vrši istragu. Da bi stvar bila još gora, Kaja je posle cele situacije shvatila da su joj tokom nastupa iz torbe nestali mobilni telefon i novčanik.

- Teško mi je da pričam o svemu. Tačno je da sam bila krvnički napadnuta u klubu ''Hipnotik" pored deset momaka iz obezbeđenja koji su mirno gledali dok su mene i mog prijatelja dva mediokriteta udarala pesnicama. Sada sam okej, ali sam sebi obećala da se ovo neće ovako završiti i neću se smiriti dok pomenuti ne budu privedeni zbog brutalnog fizičkog napada - rekla je Kaja za ''Pres''.

POVEZANE VESTI

Petak 04.03.2011. 06:40
Jel zna neko ko je ova Zuhra Ramizaj broj 2? I nek joj neko malo objasni šta je brutalno batinanje,šamaranja nije brutalno.Brutalno je kad su oni mentolčići o kojima se više ne piše bacili devojčicu kroz prozor.Brutalno je kad su onog gimnazijalca tukli do smrti u centru BGD u školskom dvorištu i dan danas su slobodni.E to je brutalno.
Petak 04.03.2011. 10:51
musterija nije bila zadovoljna uslugom :))
Petak 04.03.2011. 14:05
Nazalost Kaja je sama birala kao i vecina Srbije taj svet mediokriteta,kako je sama rekla,a u tom svetu nasilje nad zenama je omiljena disciplina.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online