Petak 04.03.2011.
04:53 >> 10:46h
Press

Katarina Ostojić Kaja pretučena

Kako ''Pres'' saznaje, do napada je došlo oko četiri sata ujutru kada su Kaja i njen prijatelj krenuli kući. Na njih su u tom trenutku nasrnula dva nepoznata mladića, koja su prethodno u klubu pokušala da poljube zgodnu pevačicu.

Sada sam u redu: Katarina Ostojić
 

- Kaja je u sredu uveče nastupila u klubu ''Mistik" i na poziv prijatelja nakon završene svirke otišla je u klub ''Hipnotik". Njen prijatelj, pevač Adil, te noći je nastupao tamo i ona mu se pridružila na bini otpevavši nekoliko pesama. Nakon toga, nepoznati mladić joj je prišao i pokušao da je poljubi, što je ona odbila i nakon samo nekoliko minuta odlučila da napusti klub - kazao je izvor beogradskih novina.

- Drama je nastala na izlazu iz kluba, jedan od mladića nije odustajao od namere da poljubi Kaju, a kako se ona ne kreće sa telohraniteljima, računala je na pomoć obezbeđenja ''Hipnotika". Uprkos tome, niko od njih nije našao za shodno da njoj i njenom prijatelju priskoči u pomoć, već su mirno gledali kako se sami obračunavaju sa pijanim mladićima. Mladići su krvnički pesnicama udarali Kaju, usput je vređajući i nazivajući je pogrdnim imenima - dodao je on.

Kako piše list, pop pevačica sa vidnim povredama uspela je da se skloni u ćošak, dok su pijani mladići pretili da će joj presuditi nožem, a zatim su uz bujicu psovki napustili klub. Vidno potresena, Kaja je otišla u Urgentni centar gde su joj konstatovali potres mozga i lakše telesne povrede.

O svemu što se dogodilo obaveštena je i policija koja vrši istragu. Da bi stvar bila još gora, Kaja je posle cele situacije shvatila da su joj tokom nastupa iz torbe nestali mobilni telefon i novčanik.

- Teško mi je da pričam o svemu. Tačno je da sam bila krvnički napadnuta u klubu ''Hipnotik" pored deset momaka iz obezbeđenja koji su mirno gledali dok su mene i mog prijatelja dva mediokriteta udarala pesnicama. Sada sam okej, ali sam sebi obećala da se ovo neće ovako završiti i neću se smiriti dok pomenuti ne budu privedeni zbog brutalnog fizičkog napada - rekla je Kaja za ''Pres''.

2024 © - Vesti online