Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 02.03.2011.
07:40
Press A

Boki 13 proteran iz Srbije

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, juče oko 11 sati priveden je u stanicu policije Savski venac U Beogradu iz koje je oko 14 časova prebačen u stanicu policije 29. novembar, posle čega je vraćen u MUP Savski venac. Posle "šetnje" po stanicama policije Bokiju je zabranjen ulazak u našu zemlju u narednih šest meseci, koju mora da napusti u roku od tri dana, i kažnjen je sa 10.000 dinara

Boki 13 od stanice do stanice policije

Boki 13 je doveden u stanicu milicije Savski venac zbog isteka najavljenog boravka koji je, kao državljanin Makedonije, morao da ima. Za razliku od ostalih stranih državljana Bojan nije deportovan u Makedoniju, ali su ga isto tako za razliku od ostalih, inspektori malo duže ispitivali.

Bojan se sve vreme javljao na telefon i negirao da je priveden već je pričao da je sam došao da produži boravak u Srbiji. Ipak, kako pišu beogradski mediji, s policijom nije bio baš tako hladnokrvan, već je plakao, a na momente čak i histerisao.

U SUP-u Savski venac zbog Bokija13 su došli i viši inspektori pa je tako na saslušanju ostao nešto više od dva sata. Odatle je "škodom fabijom" sa zatamnjenim staklima prevežen u SUP 29. novembar u kom se zadržao nešto manje od sat vremena. U SUP 29. novembar je morao da ode zbog produžetka boravka u Srbiji odakle je ponovo prebačen u SUP Savski Venac.

Bokiju 13 zabranjen je ulazak u Srbiju u narednih šest meseci. Ovakvu meru izrekao je sudija za prekršaje pošto je utvrđeno da je Jovanovski ilegalno boravio u našoj zemlji. On je platio novčanu kaznu od 10.000 dinara za prestup i u roku od tri dana mora da napusti Beograd.

Boki 13, međutim, tvrdi da je imao boravišnu vizu, ali da je zaboravio da je produži zbog dugog boravka u rijalitiju "Dvor".


"Tačno je da je došlo do problema jer mi je istekao rok za produžetak boravišne vize. Umesto 99 dana, na koliko sam imao vizu, ja sam u Srbiji 120 dana. Moji advokat rade na slučaju i to je sve što mogu da vam kažem, rekao je Boki posle saslušanja.

Sreda 02.03.2011. 10:05
Ima Boga, i hvala mu za ovu vest. Samo nemogu da verujem da je platio kaznu samo 10.000 dinara, za takav prekrsaj, mislim da je neko ukrao cokoladu u prodavnici da bi platio bar tri puta vise. Cudi me i to, kako je ta nakaza mogla da radi na ,,Nacionalnoj Tv Pink,, ako nije imao boravisnu vizu u Srbiji, znaci nije imao ni radnu dozvolu, da li ga je Pink placao na crno??? Kako ga je zaposlio bez uvida u dokumente i dao mu emisiju. Znaci svaka spodoba koja dodje u Pink, poznaje tamo nekoga, dobice emisiju, vazno samo da zajebava narod. Bilo gde u EU da mu se to desilo, zavrsio bi 5 puta gore, a o Firmi koja ga zaposlila da nepricam, al ovo je Srbija.... zalosna nam majka...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online