Sreda 02.03.2011.
07:40
Press

Boki 13 proteran iz Srbije

Boki 13 od stanice do stanice policije

Boki 13 je doveden u stanicu milicije Savski venac zbog isteka najavljenog boravka koji je, kao državljanin Makedonije, morao da ima. Za razliku od ostalih stranih državljana Bojan nije deportovan u Makedoniju, ali su ga isto tako za razliku od ostalih, inspektori malo duže ispitivali.

Bojan se sve vreme javljao na telefon i negirao da je priveden već je pričao da je sam došao da produži boravak u Srbiji. Ipak, kako pišu beogradski mediji, s policijom nije bio baš tako hladnokrvan, već je plakao, a na momente čak i histerisao.

U SUP-u Savski venac zbog Bokija13 su došli i viši inspektori pa je tako na saslušanju ostao nešto više od dva sata. Odatle je "škodom fabijom" sa zatamnjenim staklima prevežen u SUP 29. novembar u kom se zadržao nešto manje od sat vremena. U SUP 29. novembar je morao da ode zbog produžetka boravka u Srbiji odakle je ponovo prebačen u SUP Savski Venac.

Bokiju 13 zabranjen je ulazak u Srbiju u narednih šest meseci. Ovakvu meru izrekao je sudija za prekršaje pošto je utvrđeno da je Jovanovski ilegalno boravio u našoj zemlji. On je platio novčanu kaznu od 10.000 dinara za prestup i u roku od tri dana mora da napusti Beograd.

Boki 13, međutim, tvrdi da je imao boravišnu vizu, ali da je zaboravio da je produži zbog dugog boravka u rijalitiju "Dvor".


"Tačno je da je došlo do problema jer mi je istekao rok za produžetak boravišne vize. Umesto 99 dana, na koliko sam imao vizu, ja sam u Srbiji 120 dana. Moji advokat rade na slučaju i to je sve što mogu da vam kažem, rekao je Boki posle saslušanja.

2024 © - Vesti online