Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 13.12.2010.
11:52 >> 15:32h
Fonet A

Knežević: A, Cane je francuska sobarica

Crnogorski biznismen Ratko Knežević odbacio je optužbe srpskog biznismena Stanka Subotića da ga je zajedno sa pokojnim vlasnikom ''Nacionala'' Ivom Pukanićem reketirao, prenosi podgorički ''Dan''.

 

Ratko Knežević

Knežević je u izjavi za "Dan" primetio da je Subotić ispao naivan kao "francuska sobarica, a svi drugi su reketaši, nacioanlisti i ko zna šta još".


"Samo su on i njegov partner Milo Đukanović fini i borci za demokratiju. Jesu, ali za demokratiju na svojim računima", rekao je Knežević. On je podsetio da je Subotić podneo prijavu protiv njega tokom 2002. godine, ali da je ona odbačena.


Knežević je rekao da bi Subotiću bilo najbolje da se preda srpskim organima, pa da njima ''sve ispriča u zapisnik''. 

"Ovako ga neće spasiti ni novinari ni reciklirane emisije koje se vrte na B92. Jedina mesta gde Subotić može govoriti jesu policija, poligraf i sud", kaže Knežević.

Subotić je u intervjuu za B92 rekao da je prvi put u hrvatskom "Nacionalu" predstavljen kao švercer cigareta zajedno sa Zoranom Đinđićem i Milom Đukanovićem.


On je rekao da su te tekstove inicirali "kum MiIa Đukanovića Ratko Knežević" i vlasnik tog hrvatskog nedeljnika, ubijeni Ivo Pukanić.

DSS: Caneta treba procesuirati

 

Stanko Subotić je begunac od zakona, a ljudi u takvoj situaciji koriste sva moguća sredstva da sebi pomognu, rekao je danas potpredsednik Demokratske stranke Srbije Slobodan Samardžić i ocenio da je u intervjuu B92 Subotić izneo "nepostojeće stvari".


Upitan da li postoji razlog da bilo ko u DSS strahuje zbog Subotićevih izjava, Samardžić je rekao da nije spreman da odgovara na pitanja o njegovim izjavama, jer je "u pitanju čovek koji je u teškoj ličnoj neprilici", koji koristi sva sredstva da poboljša svoju situaciju.


"Imao bih šta da kažem, ali prosto nije red sa naše strane", rekao je on i dodao da smatra da Subotića prvo treba vratiti u zemlju i procesuirati, pre nego što mediji počnu da se bave njime.


"Ako jedan medij obavi intervju sa njim i ubaci veliki crv sumnje u to da je sa pravom pod međunarodnom poternicom, onda možemo do sutra da spekulišemo o tome", istakao je Samardžić.


On je ocenio da su Subotićeve tvrdnje "ne sekundarne, već nepostojeće stvari, ali je ceo problem u tome što on koristi taj intervju da bi uneo smutnju u javno mnjenje".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.12.2010. 13:18
До пре неколико месеци је тешко оптуживао те своје бивше пајташе, па и сам врх власти. А сада друга прича. Пао је договор. Сваком ко мисли својом главом треба се запитати-Зашто власт није узела кауцију и оставила га да се брани са слободе?- Кауција се узима само за особе које су већ ухапшене, или? Само једна прљава игра да се оцрни, једини ко је остао поштен у Србији. Цане је одједном променио причу!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online