Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 08.11.2010.
07:48
Vestionline A

Srbi, investirajte u ''lijepu našu''

Cene nekretnina u Hrvatskoj tokom ekonomske krize nisu padale, a ukoliko Hrvatska uskoro postane članica Evropske unije, cene će beležiti blagi konstantan rast, izjavio je PR projekta "Punta Skala IMMO ekskluziv Petrčane" Marko Propadalo, predstavljajući to luksuzno naselje na proteklom sajmu nekretnina "BeLRE" u Beogradu.

Naselje, koje se nalazi na poluostrvu "Punta Skala" u blizini Zadra, sagrađeno je na površini od oko 30.000 kvadratnih metara u koje je uloženo približno 30 miliona evra, a luksuzne vile namenjene su isključivo prodaji, kazao je Propadalo.

Jedna od vila luksuznog kompleksa


On je naveo da očekuje da će i srpski investitori kupovati objekte u tom novosagrađenom naselju koje je završeno u julu i napomenuo da je to, dugoročno gledano, dobra investicija.


"Ovo je jedina takva investicija u Hrvatskoj, a cena kvadrata kod objekata u ''drugom redu'' od mora je od 2.400 do 3.500 evra, u zavisnosti od pozicije, dok su cene vila u prvom redu koje se nalaze na nekoliko metara od mora su između milion i dva miliona evra, u zavisnosti od kvadrature koja se kreće od 150 do 300 kvadratnih metara", objasnio je Propadalo.


Svaka vila u prvom redu ima svoj bazen, a kupac može sam odlučiti kako će enterijer njegove vile biti uređen, što se ne naplaćuje dodatno, naveo je on i dodao da je do sada prodato oko 25 odsto objekata, te da ima mnogo zainteresovanih kupaca iz Rusije.

Pogled sa jedne od vila
 


PR projekta "Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane" je napomenuo i da Zadar ima najveći privredni rast u Dalmaciji i kazao da je ovo naselje na proteklom sajmu prvi put predstavljeno potencijalnim srpskim investitorima.


Na površini od oko 30.000 kvadratnih metara nalazi se devet luksuznih porodičnih vila smeštenih u prvi red do mora, kao i 41 vila sa tri ili četiri stana, sa arhitektonskim elementima karakterističnim za dalmatinski stil gradnje.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 08.11.2010. 08:07
zasto bi neko investirao u "lijepu vasu" kad cete iovako za koju deceniju ponovo da oterate ili pobijete investitore i u njihove "investirane" objekte stavite vase "pucanstvo"...meni ,koji sam obzavao jadransko more, ste ga toliko ogadili da vam tamo doci nikad vise necu...2007-me sam otisao na Vis iz radoznalosti da ga vidim posle 20 godina i iako su stanovnici Visa korektni ljudi (koji se trude da prezive, jer nema toliko turizma) nisam se dobro osecao...instinkt me nikad ne vara...
Ponedeljak 08.11.2010. 15:53
BRACO I SESTRE SRETNA SLAVA KO SLAVI. NEMA VISE PODELA, SVI SMO SRBI. ZNA SE KO NAS JE DELIO. SRBIJA NAM JE SVETA ZEMLJA, DRUGE NEMAMO I NECEMO. NEDAMO NI PEDALJ NI ZUKORLICU NI OSTALIM ARNAUTIMA, SIPCIMA, ILI TI EU DUPE.LJUBCIMA. ps sad da itpijem ove mucenice, presusih. Izvolte posluzite se, samo za SRBE
Ponedeljak 08.11.2010. 10:36
ovo je za vjerovali ili ne...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online