Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 29.07.2010.
14:16 >> 19:08h
Vestionline A

EU planira da uništi Republiku Srpsku?!

Srpska radikalna stranka najoštrije osuđuje plan visokog predstavnika Evropske Unije Ketrin Ešton da ponovo u BiH pošalje Pedija Ešdauna, koji za cilj ima da potpuno uništi Republiku Srpsku, izjavio je danas član predsedničkog kolegijuma SRS Dejan Mirović.

Mirović je na konferenciji za novinare ocenio da je plan da u BiH bude poslat "poznati srbomrzac Ešdaun, kao posebni izaslanik EU s novim ovlašćenjima koja će omogućiti da se uklone političari u RS koji nisu po volji Brisela".


"Očigledno je da su Brisel i Vašington krenuli brutalno da gaze prava srpskog naroda na ovim prostorima i da se neće zaustaviti dok Srbe ne smeste u granice Beogradskog pašaluka", ocenio je Mirović.


Uprkos jasnim namerama Zapada, "prozapadna" vlast u Srbiji nastavlja da vodi samoubilačku politiku "puta bez alternative" ka EU i saučesnik je Brisela u zatiranju RS, što potvrđuje usvajanje "sramne Deklaracije o Srebrenici" i potpisivanje Istambulske deklaracije kojom se "urušava pozicija RS u BiH", smatra Mirović.


SRS traži da vlast u državi obustavi sve pregovore o ulasku Srbije u EU i da se konačno okrene prijateljskim zamljama i integracijama koje predvodi Ruska Federacija.

POVEZANE VESTI

Petak 30.07.2010. 08:54
Postovani Urednice Sajta , Juce sam napisao komentar , koji nazalost nije objavljen . U tom komentaru nije bilo nikakvih vulgarnih reci , niti bilo kakvog vredjena . Jedino sto je taj Komentar sadrzavao reci ,kao npr.: Aferim , Zijan, Djenaza, i jos neke , koje su veoma rasprostranjene medju stanovnistvom B.i H. Jedini razlog zbog neobjavljivanja je verovatno , sto je odgovorni Administrator tolikog niskog Obrazovanja , da me je svrstao u pristalicu Al Kaide ili Bin Ladena ! Verovatno je taj Administrator do juce bio u svom selu , gde ga je njegova baba Stamenka naucila da cita i pise , da zna samo za Gunj,Opanke, Slaninu i Beli luk . On zna za reci : Cetnik , Ustasa,Balija ,Terorista, Djubre, Smrad, itd. koje su sadrzina mnogobrojnih Komentara na vasem Sajtu . Komentari takve sadrzine se objavljuju , cak iako su licna Vredjenja pa i pretnje , to nije nikakva prepreka , za takve Administratore ! Jadni li ste vi sa takvim Administratorima ! Dosao sam do zakljucka pojedini Administratori nemaju nikakva nacela u odluci , da li da se objavi komentar ili ne . Oni to rade po onoj liniji , kako im se nakrivi , ili na koju je nogu jutros ustao , a verovatno i kojoj oni licno pripadaju ili su njihovi Simpatizeri , (naravno ne javno ) . Sramota tako nesto , velika bruka za vas Sajt . Pozdrav M.Vasic PS : Ja sam rodjen u Srbiji , ne pripadam ,niti sam pobornik ikakvog politickog ili verskog strujanja !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online