Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 07.03.2017.
13:26
Vestionline A

Galijašević: Izetbegovići "bacili" terorističku mrežu na Srbe, Hrvate i Bošnjake

Stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević ocenio je da su Srbi ostali poslednji branioci evropske tradicije i identiteta pred islamistima u BiH. Izetbegovići su odgovorni za duboku konfrontaciju Bošnjaka sa komšijama.

www.mc,rs
Dževad Galijašević optužuje Bakira i Aliju Izetbegović za destabilizaciju Balkana

Evropska tradicija i identitet Srba u današnjoj BiH, je kritična tačka evropske bezbednosti sa bazama "Islamske države" u političkim institucijama, verskim elitama, nevladinim organizacijama, medijima, sistemu bezbednosti, te u mnogim naseljima koja žive vanustavni život šerijatske države.

To je ocenio stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević, koji kaže da "cela BiH, kroz Bošnjake kao najbrojniji narod, živi teokratku iluziju o dinastiji Izetbegović i njihovom političkom nasleđu".

- Odgovornost za stotinu hiljada mrtvih pod vladavinom Alije Izetbegovića, za dva miliona prisilno raseljenih i za duboku političku konfrontaciju Bošnjaka sa komšijama hrišćanima - Srbima i Hrvatima, doživelo je svoju nagradu u činjenici da je Bakir naslijedio Aliju i od oca preuzeo vlast nad terorističkom mrežom koju su oni izgradili, da svoj narod drži u pokornosti, a Srbe i Hrvate u strahu - istakao je Galijašević.

On je upozorio da je ta mreža sve jača i organizovanija i da sve evropske bezbednosne službe znaju za nju, dok bezbednosne agencije u Sarajevu, kako kaže, podržavaju teroriste, vrše kontraobaveštajnu zaštitu terorista i ne bave se terorizmom na ozbiljan i profesionalan način.

Galijašević u tekstu za Fond strateške kulture navodi da "ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH Dragan Mektić, kao poslušnik Bakira Izetbegovića, podržava Agenciju za istrage i zaštitu (Sipa) BiH, koja hapsi srpske političare i vojnike, prikriva važne baze 'Islamske države' u BiH i brani vlast Bakira Izetbegovića, vešto skrivajući organizovanost i delovanje terorističkih grupa i organizacija", preneo je RTRS.

- Štiteći teroriste i njihove organizacije, prikrivajući počinjene terorističke akcije i parališući bezbednosni sistem BiH, (visoki funkcioneri SDS-a) Mladen Bosić i Mirko Šarović preko Mektića oduzimaju pravo Republici Srpskoj na istinu i odbranu - istinu da SDA i Bakir Izetbegović štite i podržavaju teroriste u BiH, da im pružaju kontraobavještajnu zaštitu, da zbog njih parališu celokupni pravosudni sistem, da sprečavaju lokalne medije u bavljenju tom temom - navodi Galijašević.

Prema njegovim rečima, jedina efikasna odbrana integriteta srpskog naroda i Republike Srpske jeste upravo u razotkrivanju terorističkih organizacija i terorističke pretnje koja dolazi iz Sarajeva.

- Dragan Mektić je za deset godina upravljanja Službom za poslove sa strancima omogućio Arapima da organizuju i izgrade desetine naselja zatvorenog tipa oko Sarajeva, sa nelegalnom dokumentacijom. On je lično oslobodio Abu Hamzu (Imad al Husin) iz Imigracionog centra, menjajući odredbu zakona o maksimalnom roku zadržavanja stranaca u imigracionom centru -  naglasio je Galijašević.

On je ocenio da je skrivanje i zataškavanje terorističke pretnje, te pružanje pomoći teroristima civilizacijska izdaja i izdaja svih ljudi koji žele mir i stabilnost, a posebno je izdaja Republike Srpske, koja je najviše ugrožena od islamskog radikalizma i sarajevskih fanatika odgajanih u Izetbegovićevoj doktrini sveopšteg rata - svako protiv svakog.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.03.2017. 18:00
Dževad Galijašević se odavno izjasnio kao Srbin!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online