Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 29.08.2016.
20:21
Vestionline A

Milanović profitira na sramnom pljuvanju Srba

Prema rezultatima predizborne ankete, koja je u toku na portalu Index.hr, za četiri dana prikupljeno je 59.000 glasova.

Reuters
Pljuni Srbe i dobiješ poene: Zoran Milanović

Samo 12 dana pre izlaska na vanredne parlamentarne izbore, na prvom mestu je Narodna koalicija Zorana Milanovića sa 31 posto glasova.

Slede HDZ/HSLS-ova koalicija Pametno s 13 posto, na trećem mestu je Živi zid s 12 posto, na četvrtom Most s 11, a na petom mestu su neodlučni, odnosno oni koji neće glasati ni za koga, sa osam posto glasova.

Šesto mesto dele Koalicija za Premijera i Domovinska koalicija, s tri posto glasova. Sedmo dele IDS i Koalicija Nema prodaje, s dva posto, dok po jedan odsto glasova imaju HDSSB/HKS, Koalicija Pomak, Hrvatski laburisti i Blokirani.

Posetioci sajta su, navodi ovaj portal, očekivano, najviše komentarisali najveće hrvatske političke stranke - HDZ i SDP.

U jednom od tih komentara se kaže:

"Nažalost, ja mogu glasati za bilo koga ali su davnih dana HDZ i SDP zakupili svoje glasove i svestan sam da će te dve opcije dobiti najviše glasova, bez obzira koliko oni krali, varali svoje građane, radili za interes kapitalista, fiškala i drugih manjih dobrostojećih skupina, jer njih ne zanimaju obični građani ove države. Žalosno je, ali isto ti građani će kao ovce i dalje slepo davati njima glasove, ali jedino što me veseli je to što će i nakon ovih izbora ponovo se naći u pat poziciji i neće moći složiti vladu i tako ćemo nastaviti tonuti. Ah, verovatno moramo dodirnuti samo dno da građani shvate da se treba nešto menjati. Ja ću izaći na izbore i glasati, ali ne za SDP i HDZ već za onoge koji nisu krali, nego su svojim telima branili svoje sugrađane od mafije", naveoje jedan od posetilaca Indexovog portala.

POVEZANE VESTI

Utorak 30.08.2016. 22:21
Браво, Милановићу! Желим ти да победиш, да би морао да полижеш све ово што си испљувао и исповраћао. Твоје изјаве су сјајне, лице и наличје свега онога што си ти као човек. Волео бих да те видим на позицији премијера НДХ, јер су то и заслужили. А онда да те притисну коњушари из Брисела да се обуздаш и да чистиш шталу како ти они кажу - језиком и рукама.
Utorak 30.08.2016. 22:23
Па, ако ти којим случајем постанеш хрватски председник владе што је врло неизвесно, неће ни Николић, Вучић и Дачић причати са твојим сарадницима већ ће са њима да причају њихови сарадници. На пример, председник владе разговара са председником владе а са неким помоћником министра ће разговарати помоћник министра и готово.
Sreda 31.08.2016. 23:57
I posle kazu hrvatski komentatori kako su samo budale u Hrvatskoj sklone nacionalizmu. Nesto mnogo ima tih budala.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online