Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 21.04.2016.
08:30
B. Simonović - Vesti A

Krvava osveta ostavljenog muža

Dok je nad Pljevljima besnelo nevreme sa grmljavinom u noći između utorka i srede, dogodila se nečuvena porodična tragedija u gradu pod Ljubišnjom. Goran Dragićević je iz automatske puške kalašnjikov ubio bivšu suprugu Slobodanku Rakočević, sa kojom je bio razveden već deset godina i njenog drugog muža Radoša Terzića. Motiv ubistva, prema prvim sumnjama, jeste ljubomora i ozlojeđenost zbog rasturenog braka.

pixabay.com
Likividacija ispred stadiona u Pljevljima (Foto: Ilustracija)

Krvavi pir je počeo ispred gradskog stadiona gde je Dragićević sačekao Terzića, koji je prošle godine bio direktor tog sportskog objekta. Nakon kraće prepirke sasuo je u njega rafal iz kalašnjikova. Kako saznajemo, Terzić je, kad je kod Dragićevića video oružje, pokušao da pobegne, čak je, izgleda, uspeo i policiju da pozove, ali ga je ubica sustigao i pokosio.

Komšije mislile da grmi

Upravo su deca kazala policiji ko je pucao na njihovu majku, jer je ubica pobegao sa mesta zločina, a da niko od komšija nije reagovao na pucnje u uverenju da je u pitanju grmljavina. Policija je odmah blokirala sve izlaze iz Pljevalja i uporno traga za Dragićevićem, ali do zaključenja ovog izdanja "Vesti", on nije pronađen.

Teško ranjenog Terzića su povezli ka pljevaljskoj bolnici, ali mu nije bilo pomoći, a pomahnitali ubica se zaputio u naselje Varoš, gde je Terzić stanovao sa suprugom Slobodankom. Ne sluteći ništa, nesrećna žena je otvorila vrata, a Dragićević je odmah, bez reči u nju ispalio nekoliko metaka i na mestu je ubio. Sve to se dogodilo pred šestogodišnjim sinom kojeg je rodila u braku sa Radošem Terzićem i devetogodišnjom ćerkicom koju je imala u braku sa Dragićevićem. Potom je pobegao u nepoznatom pravcu.

Dragićevićeve komšije iz naselja Dolovi kažu da je odavao utisak mirnog čoveka, koji nikada nije imao nikakvih sukoba sa zakonom. Od bliže rodbine, izgleda, ima samo sestru koja živi u Švedskoj, a on se nakon razvoda sa Slobodankom preselio u Budvu i uglavnom tamo živeo.

Ćerkica je ostala sa majkom, ali je on viđao i povremeno je boravila i kod njega. Slobodanka se nedugo po razvodu udala za Terzića sa kojim je radila u pljevaljskom Telekomu, pošto se i on razveo sa prvom ženom sa kojom ima dva sina.

Policija za sada sumnja da je kod Dragićevića posle deset godina proradila ljubomora pa je na ovaj način odlučio da se osveti Terziću zbog toga što mu se umešao i rasturio brak.

POVEZANE VESTI

Nedelja 24.04.2016. 15:12
Ја не знам шта је то у људским мозговима и одакле та толика мржња да олако потеже оружје и том неком одузима право на живот....Страшно....а бојим се да ће бити и још горе.......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online