Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 10.10.2014.
01:24
dnevno.rs A

ŠOK: Muž uhvatio ženu i sopstvenu majku u ljubavnom činu

Velida Hadrić (47), uzorna supruga i majka troje dece, nedavno je napustila porodicu zbog sopstvene svekrve Naide Mandal (62), takođe uzorne majke, ali i bake. Velida je od početka bračne zajednice bila prisna sa svekrvom, ali niko nije ni pomišljao da će ih ta prisnost odvesti u ljubavnu postelju.

Otkrio da ga žena vara sa majkom (Foto: Ilustracija)
 

Stalni izlasci, odlasci na more, duge noći u tračarenju davale su samo privid porodične idile, iza koje se krila sumorna slika. Velida Hadrić i njen suprug Adnan (43) vremenom su se udaljavali, a isto se događalo sa baka Naidom i deka Mustafom, koji je sve češće bračne neuspehe svoje supruge opravdavao njenim godinama.

Ali, pogrešio je! Nežne zagrljaje Velide i Naide svi su pravdali „šoping prijateljstvom", pa niko nije ni slutio da se između dve zrele žene rađa ljubav.

Otkrivene su 24. jula kada su svojim muževima rekle da idu u kupovinu.

– Te noći sam otišao da nahranim cuke i onda sam čuo cmakanje iza kuće. Čuo sam i glasove. Pritajio sam se, a one su pričale: „Ženo draga, kako ti muškarci ne znaju ništa o kupovini. Zašto bi neko išao u kupovinu bez para." - objasnio je novinaru portala Sarajevo365.com uznemireni Adnan, koji je čuvši sve to pao u nesvest.

Sutra je punoletni ženski deo porodice sve priznao. Suprug i tata su na psihoterapiji, a deca više ne idu u školu jer se ovo malo hercegovačko mesto pokazalo izrazito homofobnim. Čeka se podela bračne imovine, a razuzdane žene u zrelim godinama navodno su iznajmile stan u sarajevskom naselju Ciglane.

POVEZANE VESTI

Petak 10.10.2014. 02:09
" Muž uhvatio ženu i sopstvenu majku u ljubavnom činu" "Suprug i tata su na psihoterapiji" "...razuzdane žene u zrelim godinama ..." -------------------------------------------------------- хахахааахахахаааааахахахааааа
Petak 10.10.2014. 06:52
Da nije Halima koja vodi zene iz Srebrenice kresnula snajku? Puno je nesto hodala po zapadnoj evropi, po Njujorku a i ona bedavka Karla Del Ponte je bila bliska sa Halimom izgleda vise nego sto je trebalo. Halima Halima sta ucini NATO demokratija od tebe
Petak 10.10.2014. 02:10
Iskusna i gladna bakica zavrnula usi upaljenoj Velidi nezasitoj gurmanki mirisa STAROJ VAGINI.......legle su jedna preko druge prvi zagrljaj STRASTI SE BUDE prvi dodir u intimnoj zoni VLAZNA NAIDE ZAVUCE PRSTEN VELIDI samo se cuo mali jauk ekstaza je bila pracena velikim izlivom obadva aktera ljubavne igre zvane lezbo-amaterskim prvim pokusajima..........Al nebudite NAIVNI stara BAKA znala jako dobro sta radi davne 45-te vec lizala prve volunterke celo vreme cutala i udala se i prekrila JEDINU LJUBAV LJUBAV MINDZINOG MIRISA-UKUSA I DIMA.........A SISE DA NEPRICAM NAOSTRENE PUNE I VITKE KAD SE DODIRNU BABA PUKNE....CAK JOJ SE KLICA CELA UZDRMALA TOLIKE GODINE SNAJU CEKALA!!!!!!......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online