Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 30.03.2014.
12:52
Jutarnji.hr A

Profesor umesto matematike pokazivao svoj polni organ!

Časovi matematike za decu ponekad znaju da predstavljaju traumu, ali "predavanja" koja će zapamtiti tri devojčice s područja Zagreba po svemu sudeći mogla bi im biti urezana u pamćenje za čitav život. Naime, tri devojčice, jedna tinejdžerka od 17-godina i dve 12-godišnjakinje, prijavile su svojim roditeljima čudno ponašanje njihovog profesora iz matematike, u čiji su stan na Ferenčici odlazile na časove.

Dok su one rešavale postavljene zadatke, profesor (61) bi izvadio polni organ i masturbirao (Foto: Ilustracija)
 


Šezdesetjednogodišnji B.P., inače profesor matematike koji je radio u jednoj zagrebačkoj srednjoj školi, a već je duže vreme nezaposlen, svojim bi učenicama na instrukcijama zadao zadatke iz matematike, međutim tada bi se odmakao od stola i dok bi devojčica rešavala zadatke, izvadio bi penis i počeo bi da masturbira. Takođe, više puta je s njima vodio razgovor na temu seksa, a jednoj od njih je na mobilnom telefonu pokazivao svoje intimne fotografije.


Sve to trajalo je od 2011. godine pa sve do hapšenja profesora matematike, a devojčice navodno profesora nisu ranije prijavile roditeljima jer su im njegove instrukcije iz matematike pomogle da poprave ocene u školi.


Međutim, kada je jedna od njih odlučila da sve kaže roditeljima, oni su ostali šokirani.
Roditelji te devojčice ubrzo su sve prijavili policiji, a otkriveno je da njihova ćerka nije jedina žrtva profesora, već je sve to isto radio i s još dve učenice. Ubrzo nakon prijave policija je uhapsola B.P. pa je urađeno kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile razmere njegovog nastranog ponašanja.


Policija je protiv njega podnela prijavu zbog ukupno 23 dela zadovoljenja pohote pred detetom mlađim od 15 godina. Za svako ovakvo pojedinačno delo propisana je kazna do jedne godine zatvora. No osim toga prijavljen je i zbog upoznavanja dece s pornografskim sadržajem jer je jednoj od devojčica na mobilnom pokazivao "selfi" bez odeće, takođe dok je ona boravila kod njega na instrukcijama. Za takvo kazeno delo propisana je zatvorska kazna do tri godine.


Na saslušanju pred Opštinskim državnim tužilaštvom nastrani profesor je priznao sve što mu se stavlja na teret. Istražni sudija mu je odredila pritvor tako da je B. P. završio u Remetincu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 31.03.2014. 14:19
Tog "vajnog" profesora objesiti na sred Trga bana Jelačića i to baš za pimpek....kao kaznu i kao opomenu ostalim manijacima da znaju šta ih čeka !!!
Nedelja 30.03.2014. 18:15
http://www.youtube.com/watch?v=d-ews68EBW8
Ponedeljak 31.03.2014. 01:33
Ma ti roditelji nisu uopšte trebali da dižu frku i kompromituju svoju decu, nego da debila sačekaju negde u mraku i uštroje kao svinju. Ovako će se sve vući po sudovima i novinama, njemu neće biti ništa a devojčice će biti žigosane za ceo život. Jadna deca pored takve države i prosvete!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online