Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
24
Petak 17.01.2014.
10:50
dnevno.hr A

"Masoni spremaju Treći svetski rat!"

Emil Čić, član Hrvatske akademije nauka i umetnosti u dijaspori kaže da sa sigurnošću može da tvrdi da masonerija sprovodi planove koji vode prema Trećem svetskom ratu. Do ovog zaključka je došao na osnovu svih do sada pročitanih knjiga na temu masona,

"Svetski ratovi su bili planirani sa ciljem stvaranje britanske predominacije u Evropi i svetu": Na fotografiji je jedan od simbola masonerstva
 

- Sve kada i ne bismo uzeli kao ozbiljan dokaz pismo američkog generala Alberta Pikea upućeno ideologu italijanskog ujedinjenja Maziniju, kojim još u 19. veku najavljuje tri svetska rata, morali bismo da uvažimo činjenicu da je član angloameričkog establišmenta Kerol Kigli u knjizi “Anglo-američki establišment” opisao kako je britanska masonerija stvarala uslove za Prvi i Drugi svetski rat – rekao je Čić i dodao da je iz takvih istorijskih knjiga vidljivo da su svetski ratovi bili planirani sa ciljem stvaranje britanske predominacije u Evropi i svetu.

Još jedan simbol

A vidljivo je, kako kaže, i to da su britanski imperijalisti za sve buduće operacije u 20. veku planirali da upotrebe SAD gde su premestili svoje centrale i gde su vrbovali bankare i političare.

- Taj plan se ostvario i Amerika danas silovito napada zemlje Srednjeg Istoka sa ciljem da ovlada komunikacijama prije nego što preko Irana udari Rusiju i Kinu. Plan rata već je trebalo da bude sproveden i završen, ali očito da se nešto zakomplikovalo pa su glavne operacije otežane i samim tim i odložene – tvrdi Čić i ističe da je cilj rata smanjenje populacije, kroz masovna razaranja, a nakon toga stvaranje nove svetske države, jer je, kako kaže veoma teško da se ujedini ceo svet, bez otpora pojedinih država.

- Svaka jača država poput Kine ili Rusije teško da će poželeti da svoj suverenitet preda nekakvim Ujedinjenim nacijama, pa će upokoravanje najvećih protivnika ići preko masovnog razaranja i slamanja. Da bi do toga došlo neprekidno se stvaraju konfliktne situacije među državama, koje će do sukoba i dovesti, rekao je Čić.

Opasnosti su jasne, a rešenje "zna samo Bog":

- Za bližu budućnost Bog verovatno ima neka svoja nama nepoznata rešenja, istakao je Čić.

Petak 17.01.2014. 10:55
pecati i zigosanje su poceli,u, svetoj Knjizi Bibliji sve pise o tim dogadjajima! ko ne prihvati zig bice spasen!! antihrist ce uskoro da zavlada,i vladace vise od tri godine !! ja mislim da je antihrist Obama ili erdogan !
Petak 17.01.2014. 11:59
Bitan je kraj jer ce na kraju svi da popuse!!!
Petak 17.01.2014. 11:07
"... Amerika danas silovito napada zemlje Srednjeg Istoka sa ciljem da ovlada komunikacijama prije nego što preko Irana udari Rusiju i Kinu...",i onda sam prestao da citam...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online