Petak 17.01.2014.
10:50
dnevno.hr

"Masoni spremaju Treći svetski rat!"

"Svetski ratovi su bili planirani sa ciljem stvaranje britanske predominacije u Evropi i svetu": Na fotografiji je jedan od simbola masonerstva
 

- Sve kada i ne bismo uzeli kao ozbiljan dokaz pismo američkog generala Alberta Pikea upućeno ideologu italijanskog ujedinjenja Maziniju, kojim još u 19. veku najavljuje tri svetska rata, morali bismo da uvažimo činjenicu da je član angloameričkog establišmenta Kerol Kigli u knjizi “Anglo-američki establišment” opisao kako je britanska masonerija stvarala uslove za Prvi i Drugi svetski rat – rekao je Čić i dodao da je iz takvih istorijskih knjiga vidljivo da su svetski ratovi bili planirani sa ciljem stvaranje britanske predominacije u Evropi i svetu.

Još jedan simbol

A vidljivo je, kako kaže, i to da su britanski imperijalisti za sve buduće operacije u 20. veku planirali da upotrebe SAD gde su premestili svoje centrale i gde su vrbovali bankare i političare.

- Taj plan se ostvario i Amerika danas silovito napada zemlje Srednjeg Istoka sa ciljem da ovlada komunikacijama prije nego što preko Irana udari Rusiju i Kinu. Plan rata već je trebalo da bude sproveden i završen, ali očito da se nešto zakomplikovalo pa su glavne operacije otežane i samim tim i odložene – tvrdi Čić i ističe da je cilj rata smanjenje populacije, kroz masovna razaranja, a nakon toga stvaranje nove svetske države, jer je, kako kaže veoma teško da se ujedini ceo svet, bez otpora pojedinih država.

- Svaka jača država poput Kine ili Rusije teško da će poželeti da svoj suverenitet preda nekakvim Ujedinjenim nacijama, pa će upokoravanje najvećih protivnika ići preko masovnog razaranja i slamanja. Da bi do toga došlo neprekidno se stvaraju konfliktne situacije među državama, koje će do sukoba i dovesti, rekao je Čić.

Opasnosti su jasne, a rešenje "zna samo Bog":

- Za bližu budućnost Bog verovatno ima neka svoja nama nepoznata rešenja, istakao je Čić.

2024 © - Vesti online