Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 29.06.2013.
14:49
nezavisne.com A

Drogirali i brutalno silovali devojku, policajci im pomogli

Bojan Marić i Dragoslav Bošković, pripadnici Specijalne policije MUP-a RS, uhapšeni su nakon pomaganja dvojici silovatelja koji su u noćnom klubu "Crush" u Gradišci prvo drogirali, a zatim i silovali devojku koja je radila kao hostesa.

Foto: Arhiva
 

Kao direktni izvršioci silovanja nesretne devojke iz Gradiške označeni su Izet Hasanović i Hajrudin Barjaktarević.

MUP RS osudio sramno ponašanje

Mirna Šoja, portparol MUP-a RS, izjavila je juče da MUP RS osuđuje sramno ponašanje dvojice pripadnika Specijalne policije.

"Oni su ukaljali ugled institucije i svih časnih pripadnika MUP-a RS. Oni ovim činom nisu prekršili samo zakonske, već i profesionalne i etičke kodekse", rekla je Šoja.

Hasanović je priznao zločin i određen mu je jednomesečni pritvor, a Barjaktarević je pobegao u Dansku, pa će za njim biti raspisana međunarodna potjernica.

Da čitav slučaj bude još tragičniji, Okružno tužilaštvo Banjaluka nakon saslušanja nije ni zatražilo određivanje pritvora dvojici specijalaca MUP-a RS, pa su oni pušteni da se brane sa slobode.

Jedina pravda koja je za sada stigla Marića i Boškovića je ona da su suspendovani i da je upućen zahtjev za pokretanje unutrašnjeg postupka.

U akciji koja je šokirala MUP RS uhapšen je i Srđan Čolić, vlasnik noćnog kluba "Crush", u kojem se dogodilo silovanje, ali je i on nakon saslušanja pušten na slobodu.

Utvrđeno je da je devojka, koja je radila kao hostesa, brutalno silovana u noćnom klubu "Crush" 7. juna ove godine.

Devojka je inspektorima ispričala da je u jutarnjim časovima bila u društvu Hasanovića i Barjaktarevića, i da je u jednom trenutku osetila kako gubi svest. Prisetila se da je u gotovo bespomoćnom stanju odvedena u pomoćnu prostoriju noćnog kluba, gde joj je nepoznati muškarac pokušao skinuti donji veš. U početku se branila, ali je onda totalno izgubila svest.

Nakon buđenja specijalni policajac Bošković odvezao ju je kući, kao da se ništa nije dogodilo.

Za nesretnu i povređenu djevojku usledili su dani agonije, jer joj je tada Bojan Marić pretio da ne sme da prijaviti ništa policiji. Devojka je ipak prikupila dovoljno hrabrosti i otišla u policiju.

Izvor "Nezavisnih" blizak MUP RS objasnio je da su Marić i Bošković poznati po tome što u Gradišci angažuju hostese za razne promocije po noćnim klubovima.

POVEZANE VESTI

Subota 29.06.2013. 22:20
STOKA..!!!!!
Nedelja 30.06.2013. 12:00
Ноћни клубови су одавно легло сваког разврата!У већини случајева,полиција је сарадник тих "бизнисмена" (како се представљају власници тих локала!) сумњиве прошлости али и неизвесне будућности.Осуђујем свако насиље,силовање поготово али шта једна поштена девојка може "радити" на таквом месту,у рану зору?!"Хостеса" је новокомпоновани назив за бављење прикривеном проституцијом (често,малолетничком!) и ништа друго!Силоватеље на дугогодишњу робију у какав каменолом или рудник!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online