Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 07.06.2013.
15:53
Mondo A

"Zarobljena" službenica: Stukli smo kobasice i alkohol

Dok je trajala blokada zgrade Parlamentarne skupštine BiH u Sarajevu pojedini službenici unutra su se dobro zabavljali.

Jučerašnji protest ispred parlamenta u Sarajevu
 

Građani Sarajeva i drugih gradova protestovali su juče ispred zgrade Parlamentarne skupštine BiH tražeći hitno rešavanje problema zvanog Zakon o jedinstvenom matičnom broju (JMB) i sazivanje sednice Saveta za implementaciju mira (PIC) ne dozvoljavajući poslanicima bh. parlamenta da napuste zgradu dok ne postignu dogovor o zakonu. Pojedini službenici pokušali su da pobegnu kroz prozor sa zadnje strane zgrade u čemu su osujećeni, ali bilo je onih u zgradi koji se nisu mnogo brinuli zbog napete situacije i nisu ni pomišljali na "beg".

'U zgradi sam još, ali nema veze sada će koncert...'', poručila je preko svog Fejsbuk profila Irida Mahmutović Varatanović, službenica Ministarstva saobraćaja i komunikacija BiH.

Usledili su komentari podrške njenih prijatelja, koji su joj očigledno ulili dodatno samopouzdanje pa je službenica otkrila još detalja o atmosferi među "zarobljenima".

"Sad smo se u menzi olešili kobasicama…'', ''družimo se pravo'', ''stukli smo sve po bifeu... alkohola”, otkrila je Mahmutović Varatanović na svom profilu.

Blokada zgrade Parlamentarne Skupštine BiH u Sarajevu okončana je rano jutros kada su demonstranti uz posredovanje Visokog predstavnika EU u BiH Valentina Incka dozvolili izlazak bosanskih parlamentaraca i 350 učesnika međunarodnog bankarskog skupa.

POVEZANE VESTI

Petak 07.06.2013. 16:50
Još jedan dokaz da su "bošnjaci" Srbi stukli su kobasice(svinjske) i alkohol.
Petak 07.06.2013. 15:56
Kažu kad su izlazili da su ih dočekali skandiranjem ‚‚četnici, četnici"! toliko o JMB.
Petak 07.06.2013. 21:46
Парола са протеста: нећемо ентитете хоћемо идентитете, све говори. Сва деца у БиХ могу добити ЈМБ на основу привремене одлуке Савета министара која је пре протеста усвојена, до доношења закона, ова чињеница све говори о каквој манипулацији и подвали је реч. Овде је у питању била класична отмица и притисак на Србе из РС у организацији муслимаснких партија СДП и СДА!Довели су поред домаћих и пар наркомана из БГ и зг кофол подршка, бламажа невиђена обзиром да се у згради налазило 350 странаца. Тако је то у џамахирији!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online