Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Nedelja 03.02.2013.
19:13
Dnevni avaz A

Vehabija devojci polomio noge i isekao genitalije

Pripadnik vehabijske zajednice iz Dubice premlatio je, slomio obe noge, ošišao i, nakon što je ostala trudna, naneo povrede genitalija Ameli B. (21) iz okoline Zenice, zbog čega je nesrećnoj devojci izvršen abortus.

Pripadnik vehabijske zajednice iz Dubice premlatio je Amelu B. (21), slomio joj obe noge, ošišao je i naneo joj povrede genitalija, zbog čega je devojci izvršen abortus
 

Amela B. (21), koja je hospitalizovana na Klinici za psihijatriju UKC Tuzla, nedavno je upoznala muškarca putem interneta, ne sluteći kakav je horor čeka. Devojka je nakon užasa kroz koji je prošla prvobitno bila smeštena u bolnicu u Sarajevu, da bi nakon toga kolima Hitne pomoći dovezena u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

- Devojka je dovezena u UKC Tuzla, gde joj je urađen abortus i ostali zahvati na ženskim organima. Nakon što je izašla iz kome u petak, prebačena je na Kliniku za psihijatrijske bolesti. Trenutno se oporavlja na ovoj klinici, gde prolazi kroz teške faze poremećaja ličnosti - tvrdi sagovornik blizak UKC-u Tuzla.

Iako se ovaj zastrašujući slučaj dogodio pre nešto više od tri sedmice, javnost o tome ništa ne zna. Gotovo neverovatno zvuči i podatak da slučaj nije ni prijavljen tuzlanskoj policiji.

- Nakon detaljnih pregleda biltena, nismo pronašli prijavljen slučaj s takvim povredama i posledicama - kaže Izudin Šarić, portparol MUP-a TK.

Inače, nakon što su joj se roditelji razveli, Amela B. je živela sama u okolini Zenice. Razvod roditelja teško je prihvatila, zbog čega je prolazila kroz krizne periode. Otac ne želi da čuje za nju i bivšu suprugu, dok je nesrećna majka sve znala, ali je zbog straha i sramote ćutala. Ove informacije potvrdila je jedna od Amelinih nastavnica iz srednjoškolskih dana.

Njena majka će, kako navodi izvor blizak UKC, narednih dana doći na kliniku u Tuzlu da bi s Amelom pokušala da razgovara i sazna ko joj je naneo teške povrede.

Navodno, vehabija koji joj je naneo brutalne povrede ima brak sa nekoliko žena, a poseduje i stan u Sarajevu. Za sada se samo nagađa da ju je on i dovezao u bolnicu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 03.02.2013. 19:40
Zgrozena sam, zar su nam ovakve doveli u Evropu... kuku, podhitno svi da idemo u vojsku i mi zene i muskarci.... hodacu naoruzana od sada, vidi sta nam je sa susedima...
Nedelja 03.02.2013. 20:00
Prihvatili ste Vehabijsko ucenje islama koje je agresivno, a sami ste Suniti, a sunitsko ucenje je puno liberalnije ! Proterajte Vehabije odakle su dosli i bice vam mnogo bolje, a jos bolje ako se manete corava posla i vratite se korenima!
Nedelja 03.02.2013. 20:50
I sa takvima da ja zivim u istoj drzavi NIKAD Ziv nam bio MIle 100 godina i sto prije da se RS osamostali !!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online