Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 29.11.2012.
20:52
Beta A

Potvrđeno: Pronađene kosti pripadaju Antoniji Bilić

Posmrtni ostaci pronađeni na smetlištu kamionskog parkirališta na području Josipdola kod Ogulina pripadaju nestaloj Antoniji Bilić koja je poslednji put viđena sredinom prošle godine, objavljeno je na konferenciji za novinare Županijskog državnog tužilaštva u Karlovcu.

Za pokušaj silovanja i ubistvo maloletne Antonije Bilić prvostepeno je osuđen vozač kamiona Dragan Paravinja.

Posmrtni ostaci pronađeni na smetlištu kamionskog parkirališta na području Josipdola kod Ogulina pripadaju nestaloj Antoniji Bilić: Obdukcija nije otkrila uzrok smrti
 

Obdukcija rađena nad kostima nije, međutim, otkrila uzrok smrti. 

Smetlište na kojem su preksinoć dvojica meštana pronašla kosti udaljeno je nekoliko kilometara od odmorišta Modruš gde je u junu prošle godine posleđi put lociran signal mobilnog telefona Antonije Bilić. Područje na kojem je telo pronađeno policija je dva puta pretresala. Prvi put samo pet dana nakon Antonijinog nestanka, a drugi put  krajem prošle godine.

Ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić najavio je danas da će policija proveriti da li je bilo propusta u potrazi za Antonijom Bilić.

Dragan Paravinja

Županijski sud u Šibeniku nepravosnažno je osudio Paravinju 19. oktobra na 40 godina zatvora zbog pokušaja silovanja i ubistva Antonije Bilić sredinom 2011. godine, kao i za pokušaj silovanja još jedne žene 2010. godine.

Porodica Antonije Bilić više puta je apelovala na Paravinju da otkrije gde je sakrio njeno telo, ali on to nije učinio tvrdeći da mu ceo slučaj nameštaju.

Taj slučaj potresao je Hrvatsku, ali i javnost u regionu.

Višemesečna potraga za nestalom devojkom nije dala rezultata, iako je bila do sada najopsežnija u Hrvatskoj, tokom koje je čak isušeno i jedno jezero.

Antonija Bilić poslednji put je viđena 7. juna prošle godine dok je stopirala preko reke Čikole i to kako ulazi u kamion kojim je upravljao Paravinja. U njegovom kamionu pronađeni su tragovi krvi nestale devojke. On je, najpre, istražiteljima u BiH priznao, a potom porekao da ju je ubio. Paravinja je i u BiH i u Srbiji osuđen i zbog izvršenog silovanja a i zbog pokušaja silovanja.

POVEZANE VESTI

Petak 30.11.2012. 09:16
Neka počiva u miru.
Petak 30.11.2012. 00:35
ovaj portal samo pali naivni narod i huška ih protiv hrvata. kada država ima neke ekspanzionističke planove onda prvo napravi dobru propagandu da ima podršku naroda. Tako je bilo i ono pred rat, huškali su ih lažima da ovi tukci pođu vršiti agresiju na hrvatsku, sloveniju i bih.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online