Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 29.10.2012.
09:49
Blic A

Rukometašica poriče ubistvo: Stavili su mi drogu u piće

"Nisam ubila Radmila Mitrovića. Kako vreme prolazi, sve više sam ubeđena u tu činjenicu, rekla je na suđenju Marija Milić (19), bivša rukometašica iz Pljevalja, optužena za ubistvo sugrađanina Radmila Mitrovića (47) s kojim je, prema sopstvenom priznanju, bila u emotivnoj vezi, piše Blic.

Marija Milić u pratnji policije
 

Milićeva je u petak dodala da je pred tužiocem priznala zločin jer je “tada bila potpuno izgubljena”.


Potpredsednik pljevaljskog FK Rudar Radmilo Mitrović ubijen je 29. aprila rano ujutro u iznajmljenom stanu u podgoričkom naselju Zagorič. Mitrovićeve komšije prijavile su policiji kako čuju svađu i da sumnjaju da se radi o nasilju. Patrola je Mitrovića zatekla teško ranjenog, a pored njega Milićevu. Bio je uboden nožem u vrat. Umro je u Uregntnom centru dok su lekari pokušavali da ga reanimiraju.

"Sumnjam da mi je neko stavio drogu u piće"

Tražio da uklone 22 dokaza

Branilac Marije Milić advokat Ratko Pantović zatražio je od suda da se izjasni o njegovom zahtevu da se iz predmeta izuzmu 22 dokaza. Između ostalog, on je zahtevao da bude uklonjen i kuhinjski nož, tvrdeći kako je podmetnut i da je drugačiji od onog koji je nađen na mestu događaja. Sud je odbio njegov zahtev.

Marija Milić kazala je da se nekih pojedinosti seća kao kroz maglu, ali da ni to ne bi mogla na pouzdan način da potvrdi.


Kada je sudija pročitao iskaz koji je dala pred tužiocem, u kojem je priznala da je Mitrovića nožem ubola u samoodbrani te da su bili u emotivnoj vezi i da je on bio često nasilan, optužena je rekla:


- Nisam znala šta se desilo. Ni danas se ne sećam tih detalja. Nikada nisam koristila droge, ali sumnjam da mi je neko te noći nešto stavio u piće. Marija Milić je rekla da je te večeri popila 12 rakija ne eks i koktel.

Predstavnik porodice žrtve Aleksandar Mitrović pridružio se krivičnom gonjenju optužene. Sa dela suđenja javnost je bila isključena na zahtev branioca Marije Milić, advokata Ratka Pantovića, zbog zaštite ličnog i porodičnog života njegove klijentkinje, kao i porodice Mitrović.

"Katarina i njen menadžer imali su ključ od stana"

Katarina Ostojić je trenutno u vezi sa poznatim di džejem Džuniorom Džekom

Marija Milić, iznoseći odbranu tokom javnog suđenja, kazala je da su te noći ona, Mitrović i njegov sestrić Miloš i njegova devojka bili u gradu. U kafiću su im se pridružili pevačica Katarina Ostojić i njen menadžer, kao i fudbaler Goran.


Ona je kazala da su njih troje imali ključ od Mitrovićevog stana jer su se tamo presvlačili. S njima u društvu te noći bili su i fudbalski sudija Jovan Kaluđerović i još jedan sudija čije ime ne zna. Prema njenim rečima oni su kasnije otišli, a ona, Mitrović, njegov sestrić i njegova devojka taksijem su se, oko četiri sata, odvezli do naselja Zagorič. Ispred zgrade su ona i Mitrović izašli, a Mitrovićev sestrić i njegova devojka su produžili.


- Čim smo ušli u stan Radmilo me je ošamario. Pala sam i udarila potiljkom o pod. Od tog tenutka ne sećam se više nijednog detalja. Nisam se onesvestila - rekla je Milićeva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online