Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 15.07.2012.
10:48
Večernje novosti A

Marija Milošević na Cetinju kao vuk samotnjak

Dok Mira i Marko Milošević žive u Moskvi, ćerka Slobodana Miloševića Marija je rešila da trajno ostane na Cetinju, gde se doselila pre tačno deceniju. Njeni rođaci tvrde da ona nema nameru da se vraća u Srbiju. Živi u kući opasaboj visokim zidovima, a u Lijevu Rijeku kod rodbine nije dolazila poslednje dve godine.

Odvojila se od porodice i naroda: Marija Milošević

Do ličnog kontakta sa Marijom praktično je nemoguće doći. Ekipa "Večernjih novosti" razgovarala je sa njenim rođacima iz Lijeve Rijeke, sa kojima je po dolasku u Crnu Goru bila u srdačnim odnosima, ali oni kažu da im se već neko vreme ne javlja.

"Videli smo je pre godinu dana na jednom rođendanskom slavlju i od tada ne možemo da stupimo u kontakt s njom", rekao je jedan član porodice Milošević, ne želeći da govori o detaljima druženja sa Marijom i njenom privatnom životu. "U Lijevu Rijeku, gde je znala da dođe i zapali sveću na grobu Slobodanovih predaka, takođe nije dolazila već duže od dve godine".

Poznanici i rođaci ćerke bivšeg, pokojnog predsednika Srbije i SRJ, imaju čak tri broja telefona koje je Marija koristila u Crnoj Gori, ali se ona nije javila ni na jedan. Marija živi u kući koju je svojevremeno kupila u cetinjskom naselju Bogdanov kraj. Ispred te kuće, opasane visokim zidom i sa psom vučjakom u dvorištu, i u subotu je stajao džip beogradske registracije, po kojem komšije pretpostavljaju da je Marija na Cetinju.

Ranije, u jednoj prilici kada je pristala da razgovara Marija je kazala da se udala 29 dana posle smrti svog oca i da namerava da živi u Crnoj Gori. Na popisu stanovništva upisala se kao Crnogorka, a poznato je da podržava nekanonsku Crnogorsku pravoslavnu crkvu i da je bila čest gost Miraša Dedeića. U CPC se, međutim, može čuti da ni kod Dedeića nije dolazila duže od godinu dana. U međuvremenu, kažu neki Cetinjani, Marija se - razvela. Navodno, nigde ne izlazi, izuzev što po nekoliko dana u mesecu provede u Podgorici...

"Nigde ne idem, nisam prelazila granicu Crne Gore", izjavila je ranije, potvrđujući da je u kontaktu sa majkom i demantujući da je išla u Požarevac na očev grob.

Od čega Marija živi i sa kim se druži ne zna gotovo niko, jer je, po svemu sudeći, uspela da obezbedi priličnu diskreciju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.07.2012. 13:48
ko bi reko od jedne vasojevke
Ponedeljak 16.07.2012. 08:08
Loše porodično vaspitanje. Očigledno živi lagodno i bez zaposlenja.
Nedelja 15.07.2012. 13:50
ko bi reko od jedne vasojevke
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online