Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 29.04.2012.
18:40 >> 21:41h
Srna A

CG: Rukometašica (19) ubila potpredsednika FK Rudar

Bivša rukometašica pljevaljskog kluba "Biseri" Marija Milić (19) uhapšena je zbog sumnje da je rano jutros ubila potpredsednika Fudbalskog kluba "Rudar" iz Pljevalja Radmila Mitrovića (47) u podgoričkom naselju Zagorič. Prilikom saslušanja ona je priznala zločin.

Hapšenje Marije Milić u Podgorici

Milićeva je tužilaštvu ispričila da ju je Mitrović udario pre nego što je potegla nož. Posle saslušanja tužilac je doneo rešenje o njenom zadržavanju.

Načelnik kriminalističke službe Područne jedinice Podgorica Branislav Živković rekao je da je Mitrovićevo telo poslato na obdukciju, a u toku je utvrđivanje činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do ubistva.

"Njih dvoje su prethodno bili u gradu, došlo je do svađe i fizičkog obračuna između njih. Tužilac je kvalifikovao to krivično delo kao ubistvo i Milić Marija će uz prijavu biti privedena nadležnom tužiocu", rekao je Živković.
 

Crnogorski mediji javljaju da je Milićeva posle svađe nožem zadala udarac u vrat Mitroviću, koji je potom hitno prebačen u Klinički centar u Podgorici gde je preminuo. Ubistvo se, kako je saopšteno iz crnogorske policije, desilo u stanu
Mitrovića u podgoričkom naselju Zagorič. U ovom iznajmljenom stanu njih dvoje su zajedno živeli poslednjih godinu dana, objavili su mediji.


Na sajtu Ženskog rukometnog kluba "Biseri", piše da je Marija igrala na poziciji srednjeg beka, da je visoka 172 centimetra i teška 67 kilograma.
Ubijeni Radmilo Mitrović

Radmilo Mitrović je 20. aprila bio umešan u incident u Pljevljima kada je napao novinara RTV Pljevlja i dopisnika podgoričkog "Dana" Mila Džakovića. Novinar je tada rekao da ga je Mitrović ošamario pošto ga je verbalno izvređao pred dvadesetak fudbalera i trenerima "Rudara".

Mitrović je često boravio u Pljevljima, posebno poslednjih nekoliko godina. Bio je predsednik kluba u malom fudbalu "Municipium S" sa kojim je postigao izvaredne uspehe kvalifikujući se u ligu šampiona i osvojivši više puta prvenstvo i kup Crne Gore.

Dolaskom Duška Šarića na čelo Fudbalskog kluba "Rudar", Mitrović je izabran za potpredsednika kluba. Važio je za dobrog prijatelje porodice Šarić.

Sa ekipom "Rudara" u subotu je otputovao u Podgoricu na meč sa ekipom "Mladosti". Posle utakmice ispratio je fudbalere i stručni štab za Pljevlja, a on je ostao u Podgorici.

POVEZANE VESTI

Nedelja 29.04.2012. 18:57
Тешко ће бити све ово због рукомета. Много је жртва мутна да би убиство било "чисто" и јасно. Треба све то добро испитати јер могуће је да је у питању и чиста самоодбрана!
Nedelja 29.04.2012. 21:00
Na faci mu se vidi da nije bio cvećka. Ko zna šta je pravi razlog sukoba.
Utorak 01.05.2012. 09:55
Svak cast svima....na komentarima !!! Kako iz praznih glava donosite sud o nekome koga niti poznajete, a prvi put ste i culi o njemu ! Gadljivo za citati, slucajno poznam covjeka, ne znam sta mu se vidi na glavi, ali jedno je sigurno da djubre nije bio ! Ubod nozem u vrat je cisto ubistvo, znaci udarac sa namjerom da zada smrtonosan udarac ! To vam nije palo na pamet ! Zivila je s njim u iznajmljenom stanu, mogla je da ode kada je htjela, a ne da se hvata noza ! Rukometasice nisu bas njezne ko balerine !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online