Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 17.08.2011.
10:06
Press online A

Lozničanka glavni makro u Budvi

Policija razbila lanac makroa i prostitutki koji su tokom sezone radili u Budvi. Organizator je u bekstvu, a podvodačica u zatvoru.

Foto: Ilustracija
 

Pukao je još jedan lanac prostitucije u regionu. Policija je rasturila grupu makroa i prostitutki u Budvi, uhapšeno je pet osoba, a među njima je i Marija Obradović iz Loznice koja se zajedno sa Milenkom Bukilićem iz Podgorice (u bekstvu) tereti za posredovanje u tom prljavom biznisu.

Akcije u regionu

Rasturanjem ovog lanca nastavljena je akcija policije iz zemalja bivše Jugoslavije koja se bori protiv prostitucije.

Sve je, podsetimo, počelo u julu, hapšenjem fizioterapeuta Nebojše Perunovića u Hrvatskoj. Pre nekoliko dana, zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i prostitucijom, kosovska policija uhapsila je u dva noćna lokala nadomak Gnjilana 19 osoba, među kojima sedam muškaraca i 12 devojaka, od čega je 11 iz Srbije.

Grupa je bila dobro organizovana i radila je tokom sezone na području Crnogorskog primorja. Svi uhapšeni su uz krivičnu prijavu izvedeni pred istražnog sudiju Osnovnog suda u Kotoru Špira Pavićevića. Saslušanju je prisustvovao i osnovni državni tužilac Crne Gore Boris Savić.

Podvodačica u Spužu

- Policija je podnela krivične prijave protiv više osoba, a ja sam posle saslušanja odredio pritvor Milenku Bukiliću iz Podgorice, koji je u bekstvu, i Mariji Obradović iz Loznice zbog sumnje da su počinili krivično delo posredovanja u prostituciji. Marija je upućena u zatvor u Spužu - rekao je Pavićević.

Prema njegovim rečima, saslušan je i veliki broj prostitutki. Sve koje su radile u ovom lancu nisu iz Crne Gore, a kako Pres saznaje, među njima ima i devojaka iz Srbije.

Pavićević, međutim, kako je rekao zbog "delikatnosti podataka" i istrage koja je u toku, nije mogao da otkriva više detalja. - Pritvor je određen dvema osobama - kratko je rekao.

Policija u Budvi do zaključenja ovog broja nije se oglasila povodom ovog hapšenja, a kako saznajemo, više osoba podvodilo je prostitutke po ceni od 100 evra i više. - Prostitutke će biti deportovane iz Crne Gore, a za Bukilićem, koji je u bekstvu, biće raspisana poternica - pišu podgoričke "Vijesti".

Kako "Pres" saznaje, prostitutke iz Bukilićeve mreže uglavnom su radile po pozivu, dobrovoljno i sezonski, a u sve su bili umešani i hotelski radnici.

- Posrednici su bili taksisti i recepcioneri. Oni su takođe koristili usluge devojaka, a bilo ih je iz čitavog regiona - kaže izvor Pressa iz crnogorske policije.

Izvor "Presa" otkriva i da je Bukilić ove godine intenzivno praćen od aprila, ali da se ne radi o nekom poznatom makrou. - Radi se o potpuno beznačajnom imenu - kaže on.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online