Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 08.08.2011.
20:07
Vestionline A

Obdukcija jugoslovenskog vanzemaljca

Bivša Jugoslavija imala je svoj slučaj "Rozvel", a desio se u Sloveniji 1966. godine i sve do skoro bio strogo čuvana tajna. Iz letećeg tanjira srušenog blizu mesta Otoček izvučeno je jedno mrtvo biće za koje je utvrđeno da nije čovek. Obdukcija je urađena u Beogradu, a u postojanje vanzemaljca došao je da se svojim očima uveri i Tito.

Ni jednom od navodnih lekara ne vidi se potpuno lice, tako da su neprepoznatljivi

Pre izvesnog vremena na Internetu su se pojavile fotografije sa obdukcije vanzemaljca čija se letelica srušila u Sloveniji. One su navodno jedini dokazi ostali sa tog doađaja jer je sve ostalo uništila tadašnja Vojna Kontra-obaveštajna služba. Fotografije je nasledio nećak jedan od patologa koji su vršili obdukciju i odmah ih postavio na Internet.

Prema informacijama koje se mogu skupiti na raznim forumima i sajtovima priča glasio ovako: u novembru 1966. godine u blizini slovenačkog mesta Otoček srišila se neidentifikovana letelica oblika diska, odnosno pravi leteći tanjir. Iz nje je izvučeno ugljenisano telo za koje je kasnije utvrđeno da nije ljudsko.

Čovek ili ne?

Prvo se mislilo da je nastradala osoba pilot JNA, a da je deformisan izgled posledica požara i ugljenisanosti. Međutim, u Beogradu je izvršena obdukcija, a na fotografijama se vide tri lekara u belim mantilima i sa maskama kako ispituju biće na obdukcionom stolu. 

Mislili da je u pitanju pilot JNA

O događuju je odmah obavešten i Josip Broz koji je sam došao da vidi pronađeno telo i uveri se u informaciju. Slučaj je odmah zataškan, a KOS je uništio sve dokaze i dokumenta o pronalasku NLO i vanzemaljcu.

Ono što nije jasno je kako je jedan od lekara uspeo da prokrijumčari ove fotografije, pod uslovom da su autentične, i ssačuva ih od uništenja. Zanimljivo je da se one već neko vreme nalaze na Internetu, ali da još niko nije doveo u pitanje njihovu autentičnost.

Pojavljivanje "dokaza" o jugoslovenskom vanzemaljcu pokrenulo je prisećanje na davne glasine o letećim tanjirima na noćnom nebu nad SFRJ. Čak su se javili i neki penzionisani piloti JNA koji su prvi put javno pričali svoja iskustva sa čudnim objektima na nebu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 08.08.2011. 21:45
Ovo je svakako predak Jelena Karleuse!Vidite samo te crte lica!A imam i pouzdan izvor da je to plasticna operacija silikona njene bake!
Ponedeljak 08.08.2011. 21:55
Ma ovo je neko ko je bio protiv brtstva i jedinstva, pa su ga bacili u tiganj, da se malo zapece, pa da ga slikaju... Vanzemaljci iste velicine kao ljudi, telo istog oblika, i nemju paletnija posla nego da se vec sto godina voze nad zemljom... Valjda skupljaju snagu da nekd sidju i kazu da navijaju za partizan, i da traze autogram novaka djokovica...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online