Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 09.06.2011.
13:37

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 73
A

Dodik cepa Islamsku zajednicu BiH?

Sarajevski "Dnevni avaz" i još nekoliko medija u BiH objavili su da Milorad Dodik sa grupom imama iz RS, u tajnosti, a u saradnji sa Ademom Zilkićem i Muhamedom Jusufspahićem, planira "udar na Islamsku zajednicu BiH" i formiranje Islamske zajednice Republike Srpske. Po ovim informacijama, sve se koordinira iz Beograda po istom modelu kako je razbijena Islamska zajednica u Srbiji.

Milorad Dodik

U izjavama za "Dnevni avaz" optužbama se pridružio i muftija Muamaer Zukorlić koji tvrdi da se na razbijanju IZ u BiH radi od 2008. godine i da su tim povodom više puta u Republici Srpskoj boravili Adem Zilkić i Muhamed Jusufspahić.


- Sve su to najobičnije gluposti i podmetačine Muamera Zukorlića koji, pošto je sve zavadio u Sandžaku i Srbiji, pokušava da u probleme uvuče i Islasmku zajednicu Bosne.

Nikada nisam bio u Republici Srpskoj, nikada nisam imao kontakte sa Dodikom, nikada niko iz Rijaseta Islamske zajednice Srbije nije ni pomislio da učestvuje u stvaranju Islamske zajednice Republike Srpske.

Adem Zilkić

To je čista manipulacija i izmišljotina za dnevnopolitičke svrhe Muamera Zukorlića i njegovih mentora. Ko zna šta će još njima, dok se pripremaju za izbore, pasti napamet - ističe za "Vesti" reis IZ Srbije Adem Zilkić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 09.06.2011. 13:46
Ko razbija muslimansku zajednicu pa vi se vratite u prvu veru koju ste imali pa onda nema potrebe da neko razbija muslimansku veru jer ta vera i nepostoji na prostorima jugoslavije jer je nazor davana muslimanskim precima aaa to jest ustvari tadasnjim Srbima pod turskom vlascu . pa tako najbolje vi poturize nazad u staru veru uzdravlje neka vas popovi krste ponovo.
Četvrtak 09.06.2011. 15:04
Islam je stvorio Vatikan,a proroka Muhameda su oženili sa jezuitkinjom kako bi mogli da kontrolišu novu veru.Sve što se dešava islamskoj zajednici kreirano je iz Vatikana,pa i ovo sada preko Srpske grbače.Pa Srbi opet muslimanima krivi za njihovu neslogu.
Četvrtak 09.06.2011. 15:57
Ух колико конспирације. :D Штета што је то само фантазмогорија муфтије М. Зукорлића.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online