Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 17.12.2018.
10:28
Sponzorisani tekst A

Praznici su, a ja sam daleko

Praznici s jedne strane nude pregršt srećnih trenutaka, a s druge strane, bude velike tuge, posebno, kada sa nama nisu oni koje volimo i kada smo daleko. Što su praznici bliži, nas preplavljuje pregršt natovarenih emocija koje ne možemo da kontrolišemo i koje stoje tu, svom svojom težinom uklještene između rebara koje pritiskaju svaki deo naše duše.

Promo
 

Sve naše emocije, posebno praznične, vezane su za slike i sećanja na detinjstvo. Na osećaj toplog doma, mirisa maminih i bakinih kolača, ruske salate, sarme i pečenja.. na dosta smeha, druženja, pesme i okupljene porodice.

I baš te slike i mirisi koji najviše nedostaju našim ljudima u inostranstvu inicirale su nastanak GO4TV usluge koju je razvila kompanija GO4YU, najmlađa članica Telekom Srbija grupe.

Oraspoložite se uz slike, pesme, igre i mirise Balkana koji su od sada na jednom mestu - GO4TV!

GO4TV je usluga koja omogućava da u svakom trenutku gledate više od 200 omiljenih kanala sa Balkana uz sliku vrhunskog kvaliteta.

Praznični programi koji su deo ponude svih televizija u našoj ponudi, podsetiće vas na davno zaboravljene pesme, igre i mirise i učiniće da imate osećaj kao da vreme provodite sa onima koje volite. Uz našu uslugu ništa nećete propustiti, jer uz GO4TV možete da vraćate već emitovane emisije i do 7 dana unazad.

Kako biste se uverili u kvalitet GO4TV-a, svim zainteresovanim korisnicima koji nisu do sada koristili naše usluge, omogućili smo probni period. Posle toga, sve naše usluge i paketi su bez ugovorne obaveze, što znači da sami možete izabrati period na koji ćete koristiti uslugu.

U susret dolazećih praznika GO4YU je omogućio akcije i do neverovatnih 50% popusta na pojedine pakete, zato, iskoristite priliku da duplo više gledate sve ono što volite i što će vas u vreme praznika sećati na najlepše trenutke života.

Ponuda važi za sve naše ljude koji žive na teritoriji EU (osim Slovenije i Hrvatske), Švajcarske, Amerike i Kanade. Posetite GO4TV portal ili se javite našem ovlašćenom partneru koji posluje na teritoriji zemlje gde živite i uverite se zašto baš mi treba da budemo vaš izbor.

Praznični dani treba da budu ispunjeni ljubavlju, radošću, milosrđem… jer to su dani kada se prisećamo detinjstva i lepih životnih trenutaka. Zato, uživajte u njima!

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online