Ponedeljak 17.12.2018.
10:28
Sponzorisani tekst

Praznici su, a ja sam daleko

Promo
 

Sve naše emocije, posebno praznične, vezane su za slike i sećanja na detinjstvo. Na osećaj toplog doma, mirisa maminih i bakinih kolača, ruske salate, sarme i pečenja.. na dosta smeha, druženja, pesme i okupljene porodice.

I baš te slike i mirisi koji najviše nedostaju našim ljudima u inostranstvu inicirale su nastanak GO4TV usluge koju je razvila kompanija GO4YU, najmlađa članica Telekom Srbija grupe.

Oraspoložite se uz slike, pesme, igre i mirise Balkana koji su od sada na jednom mestu - GO4TV!

GO4TV je usluga koja omogućava da u svakom trenutku gledate više od 200 omiljenih kanala sa Balkana uz sliku vrhunskog kvaliteta.

Praznični programi koji su deo ponude svih televizija u našoj ponudi, podsetiće vas na davno zaboravljene pesme, igre i mirise i učiniće da imate osećaj kao da vreme provodite sa onima koje volite. Uz našu uslugu ništa nećete propustiti, jer uz GO4TV možete da vraćate već emitovane emisije i do 7 dana unazad.

Kako biste se uverili u kvalitet GO4TV-a, svim zainteresovanim korisnicima koji nisu do sada koristili naše usluge, omogućili smo probni period. Posle toga, sve naše usluge i paketi su bez ugovorne obaveze, što znači da sami možete izabrati period na koji ćete koristiti uslugu.

U susret dolazećih praznika GO4YU je omogućio akcije i do neverovatnih 50% popusta na pojedine pakete, zato, iskoristite priliku da duplo više gledate sve ono što volite i što će vas u vreme praznika sećati na najlepše trenutke života.

Ponuda važi za sve naše ljude koji žive na teritoriji EU (osim Slovenije i Hrvatske), Švajcarske, Amerike i Kanade. Posetite GO4TV portal ili se javite našem ovlašćenom partneru koji posluje na teritoriji zemlje gde živite i uverite se zašto baš mi treba da budemo vaš izbor.

Praznični dani treba da budu ispunjeni ljubavlju, radošću, milosrđem… jer to su dani kada se prisećamo detinjstva i lepih životnih trenutaka. Zato, uživajte u njima!

2024 © - Vesti online