Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 23.07.2018.
11:45
Belgrade Waterfront A

Belgrade Waterfront - adresa vašeg savršenog doma

Odabir mesta za život često se pretvara u nerešivu dilemu, jer se kupci susreću sa naizgled nespojivim zahtevima koje teško zadovoljava jedna nekretnina. Prateći tokove savremenog načina života, kupci stanova tragaju za domom koji će podmiriti sve njihove potrebe, istovremeno pružajući visok kvalitet izgradnje, mirno okruženje i blizinu gradskih dešavanja.

Promo
 

Cena nekretnine koja je nekada bila presudna, sada je samo jedan od kriterijuma, a sve višu poziciju na listi prioriteta zauzimaju dodatne pogodnosti osmišljene prema jedinstvenim potrebama vremena u kome živimo.

Ideje o idealnom domu su različite - za neke su imperativ ekskluzivna lokacija i blizina poslovnog jezgra, dok je drugima prioritet blizina obdaništa i maloprodajnih objekata, jer je vreme najdragoceniji resurs današnjice. Za treće, pak, savršeni dom predstavlja moderan i funkcionalan životni prostor vrhunske izrade koji, pored kvaliteta izgradnje, nudi i blizinu gastronomskih i rekreativnih sadržaja, gde popodnevna kafa sa prijateljima ili jutarnji džoging neće zahtevati posebnu organizaciju.

Razumevajući kompleksnost života u metropoli, Belgrade Waterfront na obali Save stvara jedinstveno okruženje kreirano prema potrebama savremenog načina života. Ova moderna urbana celina projektovana je s ciljem stvaranja ravnoteže između prirodnog okruženja i poslovnih, trgovinskih i kulturnih sadržaja.

S tom idejom projektovane su i stambene zgrade Belgrade Waterfront, jedinstvenog projekta na obali Save. Prvi stanari već su počeli da se useljavaju u nedavno završenu zgradu BW Residences, koja svojim sadržajima i uslugama ispunjava sve njihove potrebe i pruža im maksimalne pogodnosti vrhunskog stanovanja.

Promo
 

Kako životni prostor treba da bude u savršenom skladu sa afinitetima i životnim stilom, stanovi u Belgrade Waterfront prilagođeni su raznovrsnim potrebama - od manjih, idealnih za poslovne ljude, do komfornih namenjenih višečlanim porodicama. Roditelji sa decom uživaće u blizini igrališta i vrtića koji se nalaze u BW Vista, BW Arcadia i u neposrednoj blizini BW Magnolija.
Belgrade Waterfront nudi kvalitetniji i sadržajniji životni stil. Stanovanje u novom gradskom centru obuhvata sve neophodne sadržaje kojima se postiže udobnost najvišeg nivoa.

Zahvaljujući Sava Promenadi i budućem parku, stanarima su na raspolaganju mnogobrojne mogućnosti za rekreaciju i opuštanje - piknik u parku, biciklistička staza, šetnja pored reke...
Uzbudljivo okruženje Belgrade Njaterfront stanarima će pružiti i vrhunsko iskustvo kupovine i zabave u BW Galeriji, najvećoj šoping destinaciji u regionu, ali i nezaboravan pogled na panoramu grada sa Kule Beograd, buduće najviše zgrade u Srbiji. Belgrade Waterfront se nalazi i nadomak urbane gradske četvrti Savamala, sa bogatom ponudom renomiranih kafea, restorana i umetničkih galerija, udaljenih na samo nekoliko minuta hoda.

Uređeno i inspirativno okruženje Belgrade Njaterfront spremno je da odgovori na sve zahteve onih koji budu rešili da ovde ostvare svoje snove o savršenom domu.

Za dodatne informacije o projektu, registrujte se na www.belgrade waterfront.com.

Promo
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online