Ponedeljak 23.07.2018.
11:45
Belgrade Waterfront

Belgrade Waterfront - adresa vašeg savršenog doma

Promo
 

Cena nekretnine koja je nekada bila presudna, sada je samo jedan od kriterijuma, a sve višu poziciju na listi prioriteta zauzimaju dodatne pogodnosti osmišljene prema jedinstvenim potrebama vremena u kome živimo.

Ideje o idealnom domu su različite - za neke su imperativ ekskluzivna lokacija i blizina poslovnog jezgra, dok je drugima prioritet blizina obdaništa i maloprodajnih objekata, jer je vreme najdragoceniji resurs današnjice. Za treće, pak, savršeni dom predstavlja moderan i funkcionalan životni prostor vrhunske izrade koji, pored kvaliteta izgradnje, nudi i blizinu gastronomskih i rekreativnih sadržaja, gde popodnevna kafa sa prijateljima ili jutarnji džoging neće zahtevati posebnu organizaciju.

Razumevajući kompleksnost života u metropoli, Belgrade Waterfront na obali Save stvara jedinstveno okruženje kreirano prema potrebama savremenog načina života. Ova moderna urbana celina projektovana je s ciljem stvaranja ravnoteže između prirodnog okruženja i poslovnih, trgovinskih i kulturnih sadržaja.

S tom idejom projektovane su i stambene zgrade Belgrade Waterfront, jedinstvenog projekta na obali Save. Prvi stanari već su počeli da se useljavaju u nedavno završenu zgradu BW Residences, koja svojim sadržajima i uslugama ispunjava sve njihove potrebe i pruža im maksimalne pogodnosti vrhunskog stanovanja.

Promo
 

Kako životni prostor treba da bude u savršenom skladu sa afinitetima i životnim stilom, stanovi u Belgrade Waterfront prilagođeni su raznovrsnim potrebama - od manjih, idealnih za poslovne ljude, do komfornih namenjenih višečlanim porodicama. Roditelji sa decom uživaće u blizini igrališta i vrtića koji se nalaze u BW Vista, BW Arcadia i u neposrednoj blizini BW Magnolija.
Belgrade Waterfront nudi kvalitetniji i sadržajniji životni stil. Stanovanje u novom gradskom centru obuhvata sve neophodne sadržaje kojima se postiže udobnost najvišeg nivoa.

Zahvaljujući Sava Promenadi i budućem parku, stanarima su na raspolaganju mnogobrojne mogućnosti za rekreaciju i opuštanje - piknik u parku, biciklistička staza, šetnja pored reke...
Uzbudljivo okruženje Belgrade Njaterfront stanarima će pružiti i vrhunsko iskustvo kupovine i zabave u BW Galeriji, najvećoj šoping destinaciji u regionu, ali i nezaboravan pogled na panoramu grada sa Kule Beograd, buduće najviše zgrade u Srbiji. Belgrade Waterfront se nalazi i nadomak urbane gradske četvrti Savamala, sa bogatom ponudom renomiranih kafea, restorana i umetničkih galerija, udaljenih na samo nekoliko minuta hoda.

Uređeno i inspirativno okruženje Belgrade Njaterfront spremno je da odgovori na sve zahteve onih koji budu rešili da ovde ostvare svoje snove o savršenom domu.

Za dodatne informacije o projektu, registrujte se na www.belgrade waterfront.com.

Promo
 
2024 © - Vesti online