Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 29.11.2016.
15:42
Sponzorisani tekst A

Budući stanari će uživati u potpunom komforu u najlepšem gradu na Vrbasu

U samom srcu Banjaluke na lokaciji kakva se samo poželeti može, kompanija Tempo gradnja d.o.o. Banjaluka gradi poslovno stambeni objekat na više od 22.000 kvadratnih metara.

Promo: Tempo gradnja d.o.o. Banjaluka
 

Na prostoru između "Sberbank" a. d. Banjaluka i hotela "Vidović", u Jevrejskoj ulici, možete kupiti neki od više od 130 stanova najrazličitijih veličina od 40 pa čak do 270 m2, ili pak neki od poslovnih prostora površine veće od 500 m2, a na galerijskom delu kancelarijski prostor sa atrijumom, tako da će predstavljati svojevrsnu mirnu oazu za urbano poslovanje i stanovanje.

Naročito ističemo mogućnost izgradnje pojedinačnih bazena na krovu na poslednjoj povučenoj etaži, što uz spratnost od devet etaža iznad zemlje, čini penthouse na vrhu idealnom investicijom, a zgradu specifičnom i jedinstvenom u široj regiji.

Parking je obezbeđen za sve stanare i vlasnike poslovnih prostora u dve podzemne etaže. Parking mesta su različite veličine od 11,5 do 17 m2.

Osim parking mesta, na prodaju su i ostave, koje su dostupne isključivo na upit i u kombinaciji sa parking mestom uz koje stoje.

Kvalitet gradnje je zaista vrhunski i u skladu sa projektom, a na izvođenju radova angažovane su renomirane lokalne firme. Objekat se sastoji od dve podzemne i devet nadzemnih etaža, te u perspektivi čini savršen dom za oko 500 budućih stanara.

Promo: Tempo gradnja d.o.o. Banjaluka
 

Popust do kraja januara

U toku pretprodaje do kraja januara 2017. godine, kompanija Tempo gradnja d.o.o. Banjaluka nudi određeni popust za avansno plaćanje, a u saradnji sa vodećim bankama u regionu, budući stanari brzo i kvalitetno mogu realizovati stambene kredite po povoljnim uslovima.

U samoj gradnji koristiće se moderni materijali, koji obezbeđuju visoku energetsku efikasnost. Završni radovi su, takođe visokog kvaliteta od prvoklasnih glazura, hrastovih drvenih obloga, prvoklasnih italijanskih keramičkih pločica i sanitarija. Alu i PVC stolarija su izbor za spoljašnju, a visoko lakirano lamerilano drvo za unutrašnju stolariju.

Naravno, ukoliko neki kupci budu imali potrebu za promenom, u kompaniji se nadaju se da će im moći izaći u susret u dogovoru sa izvođačima radova.

Objekat je smešten u urbani deo strogog centra grada, tako da koristi isključivo zajedničke gradske resurse, od kojih je najbliži park "Petar Kočić", turističko - zabavna destinacija "Kastel", verski i administrativni objekti, banke, hoteli, restorani i trgovine.

Gradnja je počela u avgustu i trenutno se zida druga ploča u podzemnim etažama. Ali uprkos toj činjenici stanova manjih od 50 m2 gotovo da nema više u ponudi. Do kraja 2016. godine planira se završetak svih radova i dovođenje objekta na "kotu nula", a sve ostale radove i tehnički prijem planirani su za drugu polovinu 2018. godine, tačnije u periodu od septembra do decembra.

Bilo da tražite stan koji biste iznajmili ili vaš kutak za život u najlepšem gradu na Vrbasu, ova zgrada je pravo mesto za vas.

Za detaljnije informacije posetite www.tempogradnja.com

Promo: Tempo gradnja d.o.o. Banjaluka
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online