Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.12.2011.
11:10
Sponzorisani tekst A

Strani investitori pomeraju standarde kvaliteta gradnje

Jedna od najstarijih beogradskih opština Vračar će od naredne godine otvoriti vrata još jednom stambenom kompleksu Harmony Apartments, renomiranog britanskog investitora Pluto Capital, koji upravo završava gradnju svog prvog projekta u Srbiji ''LiveIn Dorcol'', čije je useljenje planirano za februar 2012.

Kompleks će ponuditi ukupno 80 stanova, u rasponu od 34 do 147 metara kvadratna, izvrsnog kvaliteta završnih radova i visoko funkcionalne prostorne organizacije. Pored stanova, kompleks će raspolagati i maloprodajnim prostorom u prizemlju, pogodnim za različite vidove uslužnih delatnosti što će stanarima omogućiti da svakodnevnu porodičnu kupovinu obave brzo i lako.

Kompleks nudi ukupno 80 stanova

 Obezbeđen podzemni i otvoreni parking prostor odličnog kapaciteta koncipiran je da odgovori i potrebama stanara i posetilaca kompleksa. Dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje, video nadzor i elegantna recepcija samo su neke od prednosti koje će stanarima kompleksa ''Harmony Apartments'' pružiti pre svega bezbednost, komfor i kvalitet života na jednoj od najatraktivnijih lokacija u starom delu grada.

 Okružen ulicama Južni Bulevar, Maksima Gorkog i Braće Radovanovića, kompleks će predstavljati odličan spoj stambenog i maloprodajnog prostora. Na samo nekoliko minuta šetnje od Čuburskog Parka, jedne od najstarijih beogradskih pijaca Kalenića, Sportskog centra Vračar, ili pak od nekih od najpopularnijih kafića i restorana po obodu Neimara, Harmony Apartments će svojim stanarima ponuditi komfor kakav zaslužuje porodica koja raste.

 Prateći zapadne trendove u izgradnji, ''Harmony Apartments'' će ponuditi stanove različitih veličina koji prate tri životna stila u zavisnosti od ličnih afiniteta i specifičnih zahteva kupaca, bilo da je u pitanju penthouse sa privatnom krovnom terasom i predivnim pogledom na Hram Svetog Save, ili vam možda više odgovara stan sa pogledom na mirnu ulicu prepunu drvoreda i starobeogradskih kuća, ili je pravo rešenje za vas moderan stan koji u potpunosti odražava istinski duh metropole koja ne spava.

 Početak gradnje je planiran za početak 2012 godine, kada prve kupce očekuju specijalni komercijalni paketi i mogućnost da direktno utiču na određeni izbor završnih radova.

Stručni tim kompanije CB Richard Ellis, ekskluzivnog zastupnika prodaje ''Harmony Apartments'' će pružiti apsolutno svaki vid stručne pomoći kupcima u vidu administrativno-pravne i tehnicke pomoći u odabiru pravih prostornih rešenja i načina finansiranja kod banaka.

  

Pluto Capital je britansko-švajcarska kompanija koja se bavi investiranjem, razvojem i upravljanjem u oblasti nekretnina. Pluto ima raznovrsne investicije u rasponu od novo izgrađenih projekata i projekata rekonstrukcije do razvojnih projekata za sticanje i upravljanje imovinom. Kompanija je 2006. godine osnovala filijaliu u Srbiji i od tada traga za novim tržišnim mogućnostima i razvojnim projektima širom Srbije – u komercijalnom, maloprodajnom i stambenom sektoru. Pored Srbije, Pluto Capital ima uspešne razvojne i menadžment projekte u nekoliko zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Nemačku, Crnu Goru i Hrvatsku. Za bliže informacije posetite www.plutocapital.com.

  

CBRE Group, Inc. je vodeća međunarodna kompanija na polju komercijalnih nekretnina koja posluje u 58 zemalja sa preko 300 kancelarija i više od 30.000 zaposlenih. Referentna lista klijenata kompanije svedoči o tržišnoj superiornosti kompanije. Ključne delatnosti kompanije obuhvataju: konsalting, procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, istraživanje tržišta, izdavanje poslovnih i maloprodajnih prostora, plasman nekretnina na tržištu, prodaju i izdavanje stambenih prostora i stambeno-komercijalnih nekretnina. Za više informacija možete posetiti www.cbre.rs ili www.cbre.com.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online