Četvrtak 22.12.2011.
11:10
Sponzorisani tekst

Strani investitori pomeraju standarde kvaliteta gradnje

Kompleks će ponuditi ukupno 80 stanova, u rasponu od 34 do 147 metara kvadratna, izvrsnog kvaliteta završnih radova i visoko funkcionalne prostorne organizacije. Pored stanova, kompleks će raspolagati i maloprodajnim prostorom u prizemlju, pogodnim za različite vidove uslužnih delatnosti što će stanarima omogućiti da svakodnevnu porodičnu kupovinu obave brzo i lako.

Kompleks nudi ukupno 80 stanova

 Obezbeđen podzemni i otvoreni parking prostor odličnog kapaciteta koncipiran je da odgovori i potrebama stanara i posetilaca kompleksa. Dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje, video nadzor i elegantna recepcija samo su neke od prednosti koje će stanarima kompleksa ''Harmony Apartments'' pružiti pre svega bezbednost, komfor i kvalitet života na jednoj od najatraktivnijih lokacija u starom delu grada.

 Okružen ulicama Južni Bulevar, Maksima Gorkog i Braće Radovanovića, kompleks će predstavljati odličan spoj stambenog i maloprodajnog prostora. Na samo nekoliko minuta šetnje od Čuburskog Parka, jedne od najstarijih beogradskih pijaca Kalenića, Sportskog centra Vračar, ili pak od nekih od najpopularnijih kafića i restorana po obodu Neimara, Harmony Apartments će svojim stanarima ponuditi komfor kakav zaslužuje porodica koja raste.

 Prateći zapadne trendove u izgradnji, ''Harmony Apartments'' će ponuditi stanove različitih veličina koji prate tri životna stila u zavisnosti od ličnih afiniteta i specifičnih zahteva kupaca, bilo da je u pitanju penthouse sa privatnom krovnom terasom i predivnim pogledom na Hram Svetog Save, ili vam možda više odgovara stan sa pogledom na mirnu ulicu prepunu drvoreda i starobeogradskih kuća, ili je pravo rešenje za vas moderan stan koji u potpunosti odražava istinski duh metropole koja ne spava.

 Početak gradnje je planiran za početak 2012 godine, kada prve kupce očekuju specijalni komercijalni paketi i mogućnost da direktno utiču na određeni izbor završnih radova.

Stručni tim kompanije CB Richard Ellis, ekskluzivnog zastupnika prodaje ''Harmony Apartments'' će pružiti apsolutno svaki vid stručne pomoći kupcima u vidu administrativno-pravne i tehnicke pomoći u odabiru pravih prostornih rešenja i načina finansiranja kod banaka.

  

Pluto Capital je britansko-švajcarska kompanija koja se bavi investiranjem, razvojem i upravljanjem u oblasti nekretnina. Pluto ima raznovrsne investicije u rasponu od novo izgrađenih projekata i projekata rekonstrukcije do razvojnih projekata za sticanje i upravljanje imovinom. Kompanija je 2006. godine osnovala filijaliu u Srbiji i od tada traga za novim tržišnim mogućnostima i razvojnim projektima širom Srbije – u komercijalnom, maloprodajnom i stambenom sektoru. Pored Srbije, Pluto Capital ima uspešne razvojne i menadžment projekte u nekoliko zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Nemačku, Crnu Goru i Hrvatsku. Za bliže informacije posetite www.plutocapital.com.

  

CBRE Group, Inc. je vodeća međunarodna kompanija na polju komercijalnih nekretnina koja posluje u 58 zemalja sa preko 300 kancelarija i više od 30.000 zaposlenih. Referentna lista klijenata kompanije svedoči o tržišnoj superiornosti kompanije. Ključne delatnosti kompanije obuhvataju: konsalting, procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, istraživanje tržišta, izdavanje poslovnih i maloprodajnih prostora, plasman nekretnina na tržištu, prodaju i izdavanje stambenih prostora i stambeno-komercijalnih nekretnina. Za više informacija možete posetiti www.cbre.rs ili www.cbre.com.

2024 © - Vesti online