Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.12.2018.
02:00
E. V. A

"Vesti obeležavaju 26. rođendan: Družimo se širom sveta

Dragi čitaoci, Vaše i naše "Vesti" obeležavaju 26 godina postojanja. Toliki period je za istoriju zrno peska u pustinji. Za nas, ipak, dug period pun burnih dešavanja. "Vesti" su se na trafikama i drugim prodajnim mestima pojavile 15. decembra 1992. godine, najpre u Nemačkoj, a potom i u drugim evropskim zemljama. Potom su "osvojile" američki kontinent, a od 2000. godine izlaze i u Australiji.

Vesti
Zdravko Čolić

Naši saradnici poželeli su uspešan nastavak rada najtiražnijem dnevnom listu dijaspore. Pročitajte šta su neki od njih rekli za "Vesti".

Ceca Ražnatović, pevačica - Družimo se širom sveta

- Želim da vam čestitam 26. rođendan i da se zahvalim na korektnoj saradnji i podršci koju mi pružate. Kad god sam u prilici pročitam vaš list, koji je važna spona matice i naših zemljaka u dijaspori. "Vesti" nam donose toliko toga, od zanimljivih priča o našim uspešnim ljudima, o politici, sportu, nama pevačima, kulturi...

Sa zadovoljstvom mogu da istaknem da sa "Vestima" uspešno sarađujem već dugi niz godina, kroz koncerte, promocije i druge manifestacije. Družili smo se širom Evrope, Australije, naše zemlje. Nastavite tako, i da proslavite još mnogo jubileja. Sve moje čestitke!

Zdravko Čolić, pevač - Uvek jedni uz druge

- Čestitam urednicima i novinarima "Vesti". Uz "Vesti" sam svih 26 godina kao i one uz mene u kom god delu sveta se nalazim. Želim vam i dalje puno uspeha.

Miroslav Ilić, pevač - Gde ja, tu i vi

- Srećan vam 26. rođendan, puno zdravlja i uspeha. Nadam se da još nosite epitet najčitanijeg dnevnog lista u dijaspori. Želim vam da i dalje budete najbolji, kao i do sada. Sa "Vestima" sam od prvog dana, imamo lepu i uspešnu saradnju, pratili ste me gde god da sam pevao.

List kao što je vaš veoma je bitan za naše zemljake koji žive van granica naše zemlje, daleko od rodnog kraja, jer su na pravi način informisani o svim dešavanjima u otadžbini. Kad god sam u prilici uzmem "Vesti" i pročitam ih.

Željko Joksimović, muzičar - Vaše plakete na počasnom mestu

- Srećan 26. rođendan! Svim zaposlenim u "Vestima", kao i vašim čitaocima, želim mnogo zdravlja, uspeha na privatnom i poslovnom planu, i dosta dobre muzike. Ponosan sam na odličnu saradnju sa vašim listom, a zahvalan sam zbog profesionalnog odnosa i podrške koju mi pružate.

Naš odnos pun poštovanja traje veoma dugo, o čemu govore i plakete sa nagradama iz "Vesti" koje sam dobijao za najboljeg izvođača i najbolju pesmu, a koje i dalje stoje na istaknutom mestu u mom studiju "Minacord" u Beogradu. Veliki pozdrav, uz želju da se družimo na još mnogo koncerata.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online