Subota 22.12.2018.
02:00
E. V.

"Vesti obeležavaju 26. rođendan: Družimo se širom sveta

Vesti
Zdravko Čolić

Naši saradnici poželeli su uspešan nastavak rada najtiražnijem dnevnom listu dijaspore. Pročitajte šta su neki od njih rekli za "Vesti".

Ceca Ražnatović, pevačica - Družimo se širom sveta

- Želim da vam čestitam 26. rođendan i da se zahvalim na korektnoj saradnji i podršci koju mi pružate. Kad god sam u prilici pročitam vaš list, koji je važna spona matice i naših zemljaka u dijaspori. "Vesti" nam donose toliko toga, od zanimljivih priča o našim uspešnim ljudima, o politici, sportu, nama pevačima, kulturi...

Sa zadovoljstvom mogu da istaknem da sa "Vestima" uspešno sarađujem već dugi niz godina, kroz koncerte, promocije i druge manifestacije. Družili smo se širom Evrope, Australije, naše zemlje. Nastavite tako, i da proslavite još mnogo jubileja. Sve moje čestitke!

Zdravko Čolić, pevač - Uvek jedni uz druge

- Čestitam urednicima i novinarima "Vesti". Uz "Vesti" sam svih 26 godina kao i one uz mene u kom god delu sveta se nalazim. Želim vam i dalje puno uspeha.

Miroslav Ilić, pevač - Gde ja, tu i vi

- Srećan vam 26. rođendan, puno zdravlja i uspeha. Nadam se da još nosite epitet najčitanijeg dnevnog lista u dijaspori. Želim vam da i dalje budete najbolji, kao i do sada. Sa "Vestima" sam od prvog dana, imamo lepu i uspešnu saradnju, pratili ste me gde god da sam pevao.

List kao što je vaš veoma je bitan za naše zemljake koji žive van granica naše zemlje, daleko od rodnog kraja, jer su na pravi način informisani o svim dešavanjima u otadžbini. Kad god sam u prilici uzmem "Vesti" i pročitam ih.

Željko Joksimović, muzičar - Vaše plakete na počasnom mestu

- Srećan 26. rođendan! Svim zaposlenim u "Vestima", kao i vašim čitaocima, želim mnogo zdravlja, uspeha na privatnom i poslovnom planu, i dosta dobre muzike. Ponosan sam na odličnu saradnju sa vašim listom, a zahvalan sam zbog profesionalnog odnosa i podrške koju mi pružate.

Naš odnos pun poštovanja traje veoma dugo, o čemu govore i plakete sa nagradama iz "Vesti" koje sam dobijao za najboljeg izvođača i najbolju pesmu, a koje i dalje stoje na istaknutom mestu u mom studiju "Minacord" u Beogradu. Veliki pozdrav, uz želju da se družimo na još mnogo koncerata.

2024 © - Vesti online