Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.09.2018.
19:35
Sponzorisani tekst A

Predstavljamo najpopularnije knjige idealne za poklon

Pripremate se za rođendan drage osobe i ne možete da se setite šta biste joj poklonili. Knjiga je uvek dobro rešenje iz više razloga. Prvo, ne morate da razmišljate šta već ima i kakve parfeme i kozmetiku voli. Drugo, knjige su jeftinije od većine drugih stvari (novčanici, kajiševi, torbe, nakit) koje biste mogli da poklonite. Pri tome, najpopularnije knjige koje danas postoje jako je mala verovatnoća da ćete joj pokloniti naslov koji već ima.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Knjiga je originalan poklon koji nosi veoma lepu poruku, govori o tome da cenite intelektualne kapacitete osobe kojoj poklanjate. Bilo da želite da knjige prvo prelistate u knjižari i odlučite se za najbolju prema vašim kriterijumima, ili ćete naručiti iz knjižare online, vaš izbor poklona ostaće upamćen. Knjiga na poklon uvek izmami osmeh i probudi interesovanje. Pored rođendana, knjiga je odličan poklon za Novu godinu, godišnjicu braka ili veze, za odbranu diplomskog rada ili Osmi mart. U mnogim prilikama, kada je uobičajeno poklanjati cveće, ukoliko se odlučite za kupovinu knjige postići ćete mnogo bolji efekat. Prodaja knjiga raste pred veće praznike kao što su Osmi mart, Dan zaljubljenih ili Nova godina.

Najpopularnije knjige

Ukoliko želite da vaš poklon bude aktuelan poklonite dragoj osobi jednu od najpopularnijih knjiga domaćih autora u poslednje vreme. Nele Karajliće je ponovo obradovao svoje obožavaoce novom knjigom. Ovog puta to je Solunska 28, roman o dešavanjima u jednoj kući na Dorćolu početkom XX veka. Dušanova kletva Vanje Bulića, druga najčitanija knjiga ove godine, govori o istraživanju trgovine belim robljem i tajanstvenom udruženju Dušanovi sledbenici. Vrlo popularna domaća spisateljica Jelena Bačić Alimpić predstavlja nam još jednu interesantnu priču o dve žene i dva grada. Ispovest čuvenog biznismena Miroslava Miškovića, Ja, tajkun, privukla je takođe veliki broj čitalaca. Knjiga Dvadeset srpskih podela Dušana Kovačevića pruža detaljan uvid u apsurdnost deljenje naroda po svim osnovama. Brilijantna satirična nabrajalica domaćih podela će vas nasmejati i naterati da se duboko zamislite.

Poklon za svaku osobu

Postoje knjige sa kojima, kada je poklon u pitanju, jednostavno ne možete da pogrešite. To su Mali princ Antoana de Sent Egzeperija, neprevaziđeni roman o ljubavi i mržnji Sto godina samoće Gabrijela Garsije Markesa ili pustolovine mladih Japanaca Norveška šuma Harukija Murakamija. Onima koji vole Beograd preporučujemo jedan od romana Mome Kapora, Magija Beograda, Blokada 011, Skitam i pričam i Ada. Za ljubitelje poezije preporuka je Hodajući na rukama Miroslava Antića i Pesme Jovana Dučića. Za ljubitelje naučno fantastične tematike neizostavni naslovi su: Osetljiva ravnoteža Rohinton Mistri, 1984 Džordža Orvela i Hiljadu čudesnih sunaca Haleda Hoseinija. Ukoliko želite da obradujete neko dete i stvorite mu ljubav prema knjizi preporučujemo Ja sam Akiko Stefana Tićmija, Agi i Ema Igora Kolarova i Najlepše priče iz grčke mitologije Stefanije Leonardi Hartli.

Online knjižara

Ukoliko ste se odlučili da vama dragoj osobi poklonite knjigu najbrže i najjednostavnije ćete to uraditi naručivanjem u knjižari online. Prodaja knjiga putem interneta omogućila je ljudima, kojima knjižare nisu blizu, da sa lakoćom dođu do bilo kog naslova bez putovanja. Nije potrebno da idete od knjižare do knjižare i tražite naslov koji će vam delovati idealno. Sada je dovoljno da na svom računaru imate internet. U udobnosti svog doma, u bilo koje vreme, možete potražiti kategoriju knjige ili pronaći najpopularnije knjige i izabrati onu pravu za poklon. Naručivanje knjiga je veoma jednostavno. Potrebno je da se ulogujete i kliknete na dugme dodaj u korpu pored knjige koju ste izabrali i ona će biti poslata na vašu adresu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online