Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 17.02.2018.
00:44
Ž. Marković - Vesti A

Kroacija sa srpskim bajkerima

Kao i svake godine Moto-klub Serbijanbajkers iz Murija u kantonu Argauu organizovao je zimsku žurku u Valdhite Tanenlaubeu. Pripreme su počele odmah posle njihove generalne skupštine u novembru i uspeli su da zabavu organizuju savršeno jer su to njihovi drugari iz ostalih moto-klubova i očekivali.

D.Radić
Domaćini: Moto-klub Serbijanbajkers iz Murija

Na žurku su došli članovi moto-klubova: Dragons, Fini momci, "Srbi", "Sveti Sava", Škorpion, Tef Farer, Sokolovi-Kroacija, Vukovi, Orlovi, Sabers, CroMot Jastreb, Sinnersbikers, Zastava oldtajmer klub i drugi.

Čuveni humanitarci

- Na ovom moto trefu su bili gosti od 7 do 77 godina koji su uživali uz muziku kombinovanu između rok, zabavne i narodne, a za dobar štimung su se pobrinuli Dona eks Medeni mesec (klavijatura), Joca Haos (pevač), Petar Bulatović Pjer (gitarista) koji je iz Srbije doputovao da bi se družio sa bajkerima.

- U ime Uprave zahvalan sam ekipi naših članova koji su propratili celu pripremu, a zatim i žurku. Veliko hvala takođe svim gostima koji su se odazvali na naš poziv i uveličali ovu žurku - izjavio je Dragoslav Radić, sekretar Serbijanbajkersa i dodao:

- Imali smo 250 posetilaca, što nam je jako drago, da se naš trud i rad toliko poštuje i što nas naši kolege posećuju.

Ovaj moto-klub je poznat po humanitarnim akcijama, a na njihovom Fejsbuku, Instagramu i veb-sajtu se odazove mnogo ljudi, jer sakupljeni novac predaju lično u ruke oboleloj osobi.

- Dečaka leptira iz Bajine Bašte smo u zadnje vreme nekoliko puta posećivali i pomogli koliko smo bili u mogućnosti. Molimo se zajedno sa njim većim silama da uskoro za njega bude leka - kaže predsednik ovog kluba Dragan Radić i dodaje:

- Kad god možemo mi sakupljamo na mesečnim sednicama novac za ugrožene i bolesne. Svako koliko može od srca izdvoji, a sakupljen novac, neko od naših članova odnese i preda porodici kojoj je pomoć potrebna.

Bratski pozdrav

- Veliko hvala braći iz Serbijanbajkersa na gostoprimstvu. Prijatno smo iznenađeni njihovim dobrim gestom. Organizacija i usluga je bila na visokom nivou.

Nadamo se, a i voleli bismo da se i u buduće družimo i sarađujemo. Želimo im srećnu i mirnu voznu sezonu i od srca sve najbolje, hvala im na svemu i bratski pozdrav - kaže Mihajlo Vranješević, predsednik MK Srbi.

- Ovim putem se zahvaljujem Moto-klubu Serbijanbajkers na dobro organizovanoj žurki koja je protekla u najboljem mogućem redu. Isto tako pozdravljam sve moto klubove koji su bili na žurki kod naše braće - izjavio je Bojan Peranović, predsednik Moto-kluba Vukovi iz Frauenfelda.

- Žurka kod braće Serbijanbajkersa je bila fenomenalna, dobra organizacija, doček gostiju za primer, muzika prva liga, posluga super i roštilj savršen! Sve u svemu bilo je ekstra! Veliko poštovanje prema tom klubu i našoj braći! Sve je bilo super od samog dolaska pa do ranih jutarnjih sati - kaže za "Vesti" predsednik Moto-kluba Sveti Sava bajkers, Nikola Milenković.

Milomir Nešković, predsednik MK Dragonsa, izjavio je da je sve bilo lepo organizovano i sve na svom mestu, kao i svih ovih godina do sada. Zato i dolazimo uvek na njihove žurke.

Prijateljstvo se ne kupuje

- Bilo nam je veliko zadovoljstvo što smo stigli na zimsku žurku i smelo mogu reći da je druženje bilo vrhunsko kao i uvek do sada. Zahvaljujem se svima u ime Moto-kluba Orlovi iz St. Galena na gostoprimstvu, prijateljstvu i druženju - rekao je predsednik kluba Stanislav Aksić, poznatiji kao DEDA BRE i dodao:

- Na svetu je najteže objasniti šta je prijateljstvo. To nije nešto što se uči u školi, niti se kasnije može kupiti novcem, zato ko ne shvata smisao prijateljstva nije shvatio ništa u životu.

"Kameni" rado dolazi

Zvonko Potočanac, poznatiji kao Kameni, predsednik MK Sokolovi. - Kroacija je rekao da rado dolaze na žurke Serbijanbajkersa, bilo da su to zimske ili letnje.
I mišljenja je da su se njihova dva kluba toliko sprijateljila i međusobno poštuju da im je svaki njihov susret uvek dobrodošao. Kao i ovaj gde su sklopili nova prijateljstva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online